Ugledni svjetski ekonomisti TAROT KARTAMA najavili smrt planeta i Antikrista u 2017. godini!

Kad se ljudi na samom svjetskom vrhu, tj. oni koji drže ekonomiju svijeta okrenu tarotu i to javno obzanjuju onda moramo znati da se približilo vrijeme

Riječ je o The Economistu, najjačem svjetskom ekonomskom magazinu čija je ciljana publika zapravo svjetska elita i ekomonski stručnjaci diljem svijeta. The Economist je u vlasništvu mračne hazarske obitelji Rothschild i malim djelom u vlasništvu također hazarskog Židova Johna Micklethwaita koji je ujedno i glavni urednik magazina, stoga je njegova važnost na svjetskoj sceni izuzetna.

Oni točno znaju s kim komuniciraju preko svog magazina i to je zapravo ono što je u ovoj priči strašno. Svake godine Rothschildov list na naslovnici donese ‘proročka’ zbivanja koja su nam pripremili za narednu godinu. Tako je naslovnica The Econimista u 2015. predvidjela sve od terorističkog napada u Parizu do bombice u Sjevernoj Koreji, a zabilježen je čak i naziv kluba u kojem se napad dogodio kojeg simbolizira Batman (šišmiš je naziv kluba) a ispod njega su i brojevi 13.11.15 čime je obilježen i sam datum napada. Na naslovnici je prikazan i bijes istoka kao i zbunjeni, nepripremljeni zapad, pad aviona … itd. Sve to prikazano je kroz okultnu simboliku i kabalistička učenja o čemu govori i sam urednik magazina. Na naslovnici 2016. godine također se nalazi mnoštvo simbola koji su predvidjeli današnje stanje. Izbijanje slobode, u obliku transparenta Freedom u čemu je objedinjeno buđenje naroda  Brexit i ostali pokreti koje nazivaju desničarskim a principu je riječ o pobuni čovjeka protiv vlasti u iščekivanju slobode.

Ono što je zanimljivo je činjenica da su među glavnim likovima na prošlogodišnjoj naslovnici  bili istanuti Hillary i Bill Clinton što nam govori samo da je očito sve bilo spremno za inauguraciju predsjednice i bivšeg predsjednika Amerike, što im se očito izjalovilo.

Ove godine kako ništa ne bi prepustili ‘slučaju’ ova elita poslužila se javno tarot kartama u kojima su prikazali da nas u 2017. godine očekuje samo – smrt i to pod imenom – planet Trump. S obzirom da je riječ o uglednom ekonomskom magazinu ovaj cover je i više nego zapanjujuć. Sami procijenite što su nam sve pripremili, a mi vam ukazujemo na kartu s naslovom The Magician –što mnogi smatraju ponovnom najavom Antikrista! Obratite pažnju i na kartu The World kojom su na jasan način prikazali povezanost  svijeta s tri financijska carstva prorokovana i u Otkrivenju a prožeta maskama i lažni9m učenjima kojima osvajaju svijet.  Također obratite pažnju na prvu kartu te na predviđeni nam raskol kršćana i muslimana prema čemu možemo zaključiti da elita ne planira ovo stanje mržnje prekinuti, već upravo suprotno – do kraja raskoliti, pa će se ispuniti pisano – Jer će se podići narod protiv naroda i kraljevstvo protiv kraljevstva. (Marko 13, 8)

TW2017_Cover_FINALS.inddFacebook Comments

Loading...
DIJELI