TINEJDŽERICA PRODAVALA DROGU MALOLJETNICIMA PO OTOČCU: Policija je uhitila i iznijela detalje slučaja

19-godišnja tinejdžerica iz Otočca saslušana je  u Karlovcu na Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je prodavala marihuanu te joj je određen jednomjesečni istražni zatvor, izvijestila je policija.

Sudac istrage Mladen Kosijer potvrdio je Hini da je uvažio zahtjev državnog odvjetništva za određivanjem istražnog zatvora radi mogućeg utjecaja na svjedoke tijekom istrage koja slijedi. Djevojka je već prepraćena u gospićki zatvor.

“Policija ju sumnjiči da je prodavala male količine marihuane ljudima u Otočcu, s tim da su neki od njih bili maloljetni, a to znači da će odgovarati za kvalificirani oblik kaznenog djela, odnosno za odgovornost za težu posljedicu”, rekao je sudac Kosijer.

Policija ima imena sedam osoba kojima je navodno prodala marihuanu i to ukupno 28 puta. Osumnjičenica je poricala da je prodavala marihuanu i branila se aktivnom obranom. Njezina obrana je tajna dok ne završi istraga.

U policijskom priopćenju piše da je policija iz Otočca dovršila kriminalističko istraživanje protiv 19-godišnjakinje za koju se osnovano sumnja da je unazad godinu i pol dana na području Otočca prodavala marihuanu, među ostalima i maloljetnim osobama.Facebook Comments

Loading...
DIJELI