SOROS GORKO ZAPLAKAO: ‘Trump će zgaziti naš NOVI SVJETSKI POREDAK’

Čega se Soros zapravo boji?, pitanje je sad....

Milijarder George Soros konačno je proplakao, kao curica kojoj porušiš Barbie kućicu koju je recimo gradila cijeli jedan dan. Upravo to se dogodilo Sorosu i drugim elitistima koji gorko plaću nad neočekivanom pobjedom Trumpa i to u tolikoj mjeri da ‘idioti’ pokušavaju izazvati III. svjetski rat do 20. siječnja, odnosno Trumpove inauguracije.

Jer postalo je jasno. Ako Trump dođe na vlast svi njihovi planovi o vrlom, novom svijetu, – Novom svjetskom poretku padaju u vodu. George Soros tako se potužio u članku za Project Syndicate napisavši da je Donald Trump diktator koji će ugroziti novi svjetski poredak!

Trumpa je nazvao redikulom, a njegove buduće ministre ekstremistima, upozoravajući Amerikance da su izabrali prevaranta i diktatora za budućeg predsjednika umjesto Hillary koja bi širila demokraciju. Također, Soros upozorava na rast ekstremističkih pokreta diljem svijeta što njega podsjeća na Drugi svjetski rat. ‘Amerika više neće moći promovirati demokraciju u ostatku svijeta’, napisao je Soros plačući za sotonskom Hillary valjda pokušavajući objasniti svijetu da je do sada Amerika promovirala demokraciju??!

Pogledajte samo Siriju, Irak, Ukrajinu – sve su to zemlje kojima je Amerika išla nametnuti svoju demokraciju. Pogledajte svijet oko sebe i oko 100 tisuća ubijenih kršćana godišnje. Sve je to plod američke demokracije i vrlog novog svijeta pa je posve jasno zašto Soros suze lije za tom predivnom demokracijom koja je do sada ovaj svijet vodila ka svijetlu – mira i sigurnosti!

Multimilijarder Soros je također kritizirao Europsku Uniju, navodeći da se ona nakon Brexita, pobjede Trumpa te odbijanja konstitucionalnih reformi od strane Talijana, nalazi ‘na rubu raspada’, a naravno posebnu pozornost u tekstu Soros je poklonio Putinu kojeg krivi za sve ovo što se događa pa i za pobjedu Trumpa.I mi moramo reći- Soros je po prvi put zaista u pravu. Novi svjetski poredak će se raspasti baš kao i sve sotonske tvorevine prije njega! I to nije do Trumpa, već do buđenja čovječanstva koje je nezaustavljivo, po Božjoj providnosti, a koje rezultira promijenjenim mišljenjem čovječanstva kojeg Soros onako demokratski naziva diktaturom i ekstremizmom. Čega se Soros zapravo boji, pitanje je sad? Toga da se Trumpu baš i ne ratuje s Rusima? Ili najave da će Trump spriječiti genocidni pokolj nevine dječice koje su do sad bile plod demokracije? Boji li se možda da će Trump završiti agendu globalne kontrole nad zemljama svijeta i pozabaviti se Amerikom? Boji li se toga da se Trumpu ne financira NATO pa sad nema tko izazvati Treći svjetski rat?

U svakom slučaju, boji se – dobra!

>>>Kolinda ‘priznala’ da nas uvodi u Novi svjetski poredak!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI