ŠKORO POTPISAO SPORAZUM SA ZELENIMA: Poslao poruku čelniku Možemo! Jedino ga on može dobiti pobijediti u drugom krugu

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta te kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba i Nenad Matić, predsjednik Zelene liste, potpisali su danas u Zagrebu Sporazum o izbornoj suradnji za predstojeće lokalne izbore u Gradu Zagrebu.

Potpisivanje ovog Sporazuma nastavak je suradnje Zelene liste i Domovinskog pokreta započete za prošle predsjedničke izbore u Hrvatskoj, ističe Matić.

Dokazana stručnost i iskustvo Miroslava Škore može pomoći gradu Zagrebu u
rješavanju nagomilanih problema te kako izborni program Domovinskog pokreta nudi kvalitetna rješenja za zelene politike, održivi razvoj, gospodarenje otpadom i obnovljive izvore energije u gradu Zagrebu.

Uvjeren u Škorinu pobjedu za zagrebačkog gradonačelnika

“Miroslav Škoro je uspio sa svojim suradnicima stvoriti treću stranku po snazi u Hrvatskoj, koja će vjerujem dodatno osnažiti svoju poziciju nakon ovih lokalnih izbora. Uvjeren sam da će Miroslav Škoro biti  gradonačelnik grada Zagreba te da će sa svojim zamjenicima Anom Lederer i Slavenom Dobrovićem, i uz našu podršku, svoj program provesti u djelo”, zaključio je Matić nakon potpisa sporazuma.Potom je riječ uzeo i kandidat za gradonačelnika Miroslav Škoro koji je istaknuo kako će podrška Zelene liste pridonijeti autentičnosti i ostvarenju svega onog što je sadržano u izbornom programu.

“Ne podržavamo vatrogasne metode i onaj koji vodi grad mora imati cjelovit pristup rješavanju problema grada, među kojima svakako i zelenih politika. Volim ovaj grad, odabrao sam da u njemu živim i tu sam 25 godina. Nažalost, grad je danas devastiran i zapušten i mi ćemo mu u iduće četiri godine pomoći da ponovno zasvijetli na karti Hrvatske i Europe, a posebno pritom mislim na zelene politike, kako više ne bi izgledao kao ružno okićena jelka”, naglašava Škoro.

Ponovno je naznačio nužnost hitnog rješavanja problema Jakuševca i općenito sustava gospodarenja otpadom u gradu Zagrebu za koji program Domovinskog pokreta predviđa realna i provediva rješenja.

U drugi krug izbora s Tomislavom Tomaševićem

Škoro je nedvosmisleno poručio da on jedini može u drugom krugu izbora pobijeti Tomaševića,budući da ima daleko veća iskustva kad je u pitanju upravljanje sustavima.

“Jako dobro znam tko stoji iza Tomaševića i tko bi došao ustvari na vlast u gradu Zagrebu, a potom je njihov plan i da kroz četiri godine uistinu odvedu Hrvatsku u jednom smjeru u kojemu sam živio do 1989. godine. S tim sustavom se ne slažem”, istaknuo je Škoro.

 

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI