Pernarova uskršnja čestitka pokazala mentalitet današnjeg vremena

Facebook

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar ovih je dana putem Facebooka izazvao svađu nakon što je objavio da čestita Uskrs “svima koji vjeruju da je Isus uskrsnuo”.

Vidjevši kakvu je buru izazvao i kako je nastala prava svađa oko toga je li Isus uskrsnuo, Pernar je na Facebooku apelirao za stišavanje takvog načina borbe i izražavanja.

Ovo je njegova objava:

Dragi prijatelji, želim vam reći jednu bitnu stvar vezanu uz Uskrs.

Vjera nije nešto što se može naučiti, to je nešto što se ima ili nema.Cilj svih mainstream medija je podijeliti i posvađati naše društvo, okrenuti nas jedne protiv drugih.

Moja je želja da budemo jedinstveni u borbi protiv stranih banaka i što je još važnije, da se naučimo prihvaćati različitosti.

Iznenadila me tolika gorčina u komentarima na temu Isusovog uskrsnuća, doslovce su se mnogi posvađali oko toga je li uskrsnuo.

Ali čemu te svađe? Tko profitira od njih? To nisam ja, niste ni vi, ali netko treći nažalost jest.

Volite se ljudi bez obzira na to bili vjernici ili ne, nemojte ići za tim da se međusobno svađate i napadate jer niste jedni drugima neprijatelji. Naš neprijatelj je financijski sustav koji nad nama vlada i upravlja s 99% medija.

Protiv tog neprijatelja nam se valja boriti. ❤

Na rasprave na stranici gledajte kao na “blind date” iliti Kratki spoj, došli ste tu na 5 minuta da vidite što se događa, s nekom osobom ste ušli u razgovor zato jer ju želite upoznati. Imate pritom isti interes (lajkate mene). Hoćete se posvađati ili u miru porazgovarati?

Moja želja je da se upoznate, budete prijatelji, a ako se svidite i zavolite da nađete nekog i za više od prijateljstva.

Nemojte na ovu stranicu gledati kao na stranicu Plenkovića ili Bernardića, niste tu da prosipate gorčinu, nego da provedemo svi zajedno lijepo vrijeme”, navodi.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI