NAŠLA SE NA METI KRITIKA: ‘Vjerojatno sam prestara da bih bila gola, prefotošopirana i nakaradna’

Foto: Instagram/Screenshot

Bivša televizijska voditeljica Nikolina Ristović, na društvenim mrežama ima mnogo pratitelja, pa se uz brojne pozitivne komentare i poruke, često naiđu i oni drugačije naravi.

Tako se ova rođena Zagrepčanka, koji već godinama ima i zagrebačku i beogradsku adresu, našla na meti kritika zbog filtera koje koristi pri objavi fotografija.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)“Tako pametna i inteligentna i tako lijepa. Ali ZAŠTO svi ti neprirodni filteri ? Nesigurnost u sebe ili nadam se samo igra sa svojim pratiteljima. Znaš i svi mi vidimo da nisi ti to na fotografiji. Ti si puno ljepša i posebnija, ali ti to ne vidiš”, pisalo je u komentaru na koji Nikolina nije željela šutjeti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

“Super, hvala na primjedbi. Samo bih voljela znati kada ste me posljednji put zapravo vidjeli?”, pitala je bivša voditeljica te objavila novu fotgrafiju na kojoj pozira s kćeri Unom, te napisala što misli o korištenju Photoshopa i filtera.

“Znam da nemam kartun pod gujsicom, da sam vjerojatno prestara da bih bila gola, prefotošopirana i nakaradna, a nekad sam bila lijepa. Ne možeš narodu udovoljitt. Niti ne želim. Jer sam najsretnija kada udovoljavam sebi i svojim ljudima”, napisala je Nikolina.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI