MLADIĆ NESTAO NA PERUČKOM JEZERU! HGSS na nogama, pronašli automobil, na terenu plovila i dronovi, potražni psi, pa i helikopteri!

Ivo Cagalj/PIXSELL

HGSS od ponedjeljka ujutro intenzivno traga za mladićem koji je u nedjelju nestao na području Peručkog jezera. Tu je informacije potvrdio pročelnik splitskog HGSS-a Darko Gavrić.

Policija je spasioce jutros nešto poslije devet sati izvijestila o nestanku mladića, nakon čega je organizirana potraga. Tijekom jutra  odrađivali su zadatak na planinarskim stazama, a tijekom ranog popodneva su se skoncentrirali na samo Peručko jezero.

Doznaje se kako su spasioci pronašli mladićev automobil u mjestu Borkovići, a u potragu su uključeni gotovo svi spasitelji i njihovi resursi, kao i helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ).


“Na terenu su naša plovila, dronovi, potražni psi i helikopteri HRZ-a. Opsežna je potraga, velik je broj ljudi na terenu, a sada radimo na tome da uključimo i ronioce. Sada smo se povukli s planinarskih staza i s razlogom smo se bazirali na Peručko jezero”, kazao je Gavrić za Hinu.

Udaljio se u nepoznatom pravcu

Riječ je o nestalom 23-godišnjem Dominiku Branimiru Bilobrku iz Obrovca Sinjskog koji se u ponedjeljak udaljio iz svoje obiteljske kuće.Mladić je visok 189 centimetara, jače razvijen, kestenjaske kose, ovalnog lica i zelenih očiju. U trenutku nestanka bio je odjeven u kratke maskirne hlače te crnu majicu kratkih rukava, dok je na nogama imao crne tenisice. S adrese stanovanja udaljio se u nepoznatom pravcu, a odvezao se s vozilom marke Fiat, registarske oznake ST 2655 I.

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]”, objavila je splitska policija.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI