Milanović: Nema veće dodvorice u hrvatskoj povijesti od Pupovca. Srbi su glasali za mene ne za njega

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Osvrnuo se i na posljednje izjave Milorada Pupovca koji je rekao da predsjednik “uživa simpatije na krajnjoj desnici, ali i dijela ljevice“.

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga RH Zoran Milanović u Borovu je položio vijenac kod Spomen-obilježja poginulim redarstvenicima uoči 30. obljetnice pogibije 12 redarstvenika, nakon čega je dao izjavu za medije.

Osvrnuo se i na posljednje izjave Milorada Pupovca koji je gostujući u N1 Studiju uživo kazao da predsjednik “uživa simpatije na krajnjoj desnici, ali i dijela ljevice“.

“Danas mi je poručio da se dodvoravam ekstremnoj desnici, a nema veće dodvorice u hrvatskoj povijesti od njega. Ja se ne dodvoravam, ja razgovaram. Ako vojvođanski Hrvatski gledaju ovo možda izvuku poruku kako se trebaju ponašati preko”, kazao je Milanović.


Ponovno se osvrnuo i na usporedbu Plenkovića i Stojadinovića.

“Isti stil, isti stil imaju. Pašić je drugo, to je vrhunski političar bio, srpski, ali vrhunski. Nisam rekao da je Hitler, to nije. Milan Stojadinović, Mička, vojvoda od Čačka. Što je tu loše?”“Predsjednik sam svih hrvatskih građana, pa i hrvatskih Srba, svi su glasali za mene, a ne za Pupovca”, dodao je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI