I Darko Milinović ploču srama ima, koja upozorava – nad masovnom grobnicom izgradio parkiralište

27 godina nevine žrtve ispod HDZ-ovog parkirališta čekaju eskumaciju

Ne na njoj nema ništa sramotno, ova ploča govori o Milinovićevu HDZ-u i njihovoj bahatosti i nemarnosti, nije ju on nažalost postavio, zapravo nije u 27 godina koliko je u Gospiću na vlasti napravio ništa. Zato je ovo ploča koja govori sve o Milinovićevu HDZ što je on zapravo i kakav je zapravo.

Ona sama sve govori i citiramo je u cijelosti:

U SPOMEN HRVATSKIM MUČENICIMA

Zastanite na trenutak na ovom mjestu pročitajte i zapamtite ove riječi sanjali smo slobodnu Hrvatsku zbog toga nas ovdje ispred groblja umoriše 1945. partizanski puščani hitci, noževi i vješala, komunisti nam uskratiše krščanski pokop, oduzeše nam pravo na miran počinak. U smrti nas još jednom poniziše-dio nam kostiju odvezoše na smetlište. Na skupnim nam grobnicama izgradiše javni zahod cestu parkiralište i igralište.

U SLOBODNOJ HRVATSKOJ beščutno prekopaše naše zemne ostatke i prekriše asfaltom ispod kojeg leže djelovi naših kostiju kao trag krvavo prekinutih života i snova o slobodnoj HrvatskojPROLAZNIČE GAZEĆI PO NAŠIM OSTACIMA SJETI SE BAREM NA TRENUTAK NAŠIH NEDUŽNIH DUŠA

VELIKI BOŽE DARUJ NAM MIR

U Gospiću 4. travnja 2005. DOMOLJUBNI HRVATI I HRVATSKO DRUŠTVO POLITIČKIH ZATVORENIKA

Naime, nakon oslobođenja Titovi fanatici u Gospiću i okolici napravili su strašan zločin bez ikakvog ili skoro nikakvog suda pobili su preko 3.500 ljudi u ljeto 1945 godine.

U prostoru sadašnjeg zatvora imali su svoj zatvor, a cestu između zatvora i gradskog groblja građani i danas nazivaju cestom smrti. Pred ulazom u groblje bila su vješala, i masovne grobnice.

Ubijanje je trajalo cijelo ljeto, a u neposrednoj blizini i onda i sada je zgrada Biskupije koja je njemi svijedok.

Tisuće žrtava pod prozorima Biskupije, i nikom ništa.

Došla je lijepa naša hrvatska vlast i neprekidno Milinovićev HDZ je na vlasti u Gospiću već 27 godina uz podršku gospičkih biskupa koji im svake nedjelje kojom lijepom riječi malo potpomognu u obnašanju vlasti. Puna su im usta komunista, udbaša, Srba, četnika i raznih spodoba.

Ženska košarka je postao in sport u Gospiću, obnovljena je i Biskupija, i s obzirom na moderna vremena i automobile Gospiću trebaju parkirališta, javni wc, i Milinovićev HDZ Gospića našao je idealno mjesto – masovnu grobnicu nevinih hrvatskih civila.

27 godina nevine žrtve ispod HDZ-ovog parkirališta čekaju eskhumaciju, kada bi biskupi preparkirali svoje automobile moglo bi ih se i pošteno sahraniti uz božji blagoslov, tražiti pravdu za zločin bilo bi krajnje bezobzirno jer zašto Milinovićevim HDZ-ovcima kvariti sliku o svojim djedovima koji tamo i tako ne leže, već su u groblju pod novim spomenicima jer stara sa zvijezdom petokratkom su odmah 1990 uklonili.

Njihovi djedovi ne leže tamo jer oni ni tako nisu sanjali hrvatsku domovinu.

Koliko je dobar Milinovićev HDZ kadar sa kojim se hvali pokazuje da su uspjeli i nacionalni park uništiti, svijesno zagađivanje nacionalnog parka je ravno ratnom zločinu, po čemu je Milinović bolji od onih koji su 1991 ubili prvog redarstvenika na istim tim Plitvicama.

Koliko je Milinovićev kadar sposoban vidi se i iz toga da u katastru u Gospiću imaju upisanu vojsku Srbije u posjedu 1/1 desetka tisuća kvadrata zemlje na zamišljenoj granici Velike Srbije, o čemu smo već pisali.

Otac Darka Milinovića 1999. godine uspio je izboriti dodatak na mirovinu kao politički zatvorenik jer je zbog pokušaja bijega iz Jugoslavije kao 18 godišnjak bio osuđen na 7 mjeseci zatvora, a pušten nakon 3. Nakon toga se vraća u Gospić i cijeli svoj radni vijek provodi kao rengenski tehničar.

A Drago slikar, kako su ga Gospičani zvali, kojega su kako tvrdi proganjali komunisti u bolnici je bio član Komunističke partije, pa partijski sekretar u bolnici te predsjednik sindikata, a ujedno je uredno sjedio na sjednicama lokalnog komiteta Saveza komunista. Uz to Darko Milinović je 1988. i 1989. bio Predsjednik saveza socijalističke omladine, da bi se iste 1989. učlanio u HDZ kada počinje njegova munjevita politička karijera kojom postaje neprikosnoveni vladar Gospića i Like.

Upravo zato ratni zločin iz 1945. se skriva ispod Dadinog asfalta, a u Katastru u Gospiću imamo Veliku Srbiju.

Zbog svega navedenog u Wikipediji bi trebao biti uvršten novi pojam LAŽNI VELIKI HRVAT, a kao prvi primjer bi trebao biti lički šerif Dado.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI