GRAŠO DOBIO VEČERNJAKOVU RUŽU ALI SHOW UKRALA NJEGOVA BIVŠA! Danijela Martinović zablistala na dodjeli ‘Večernjakove ruže’

Foto: HRT

Održana je i ovogodišnja dodjela nagrade ‘Večernjakova ruža’ 28.po redu u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu na kojoj je posebno zablistala Danijela Martinović pojavivši se u dugoj uskoj crnoj haljini. Pjevačica je imala ulogu da uz sugrađanku i kolegicu Zoricu Kondžu proglasi pobjednika u kategoriji radijska osoba godine.

Nakon što su glazbenice pristupile na pozornicu Danijela je otkrila: ‘Najradije bih zapjevala i digla sve na noge’, te najavila da će ona i Zorica biti dio žirija HRT-ovog showa ‘Ples sa zvijezdama’.

Poslije kratkog ‘skeča’ koji je nasmijao publiku, prezenterice su pročitale Sanju Brajković kao dobitnicu ‘Večernjakove ruže’.

 

‘Mojem radio Sljemenu idu najljepše latice ove ruže. Hvala svima, iskrena hvala dragim slušateljima’, kazala je Brajković nakon primitka nagrade te se tijekom emotivnog govora rasplakala.Uz Sanju Brajković, nominirani su još bili Anamarija Božinović (Radio Dalmacija), Sanja Brajković (Radio Sljeme), Željko Popadić (Rovinj FM), Zlatko Turkalj Turki (Hrvatski radio) i Slobodan Nano Vlašić (Radio Dubrovnik).

Ruža se dodjeljivala u osam kategorija. Digitalnu ružu preuzeli su glumci i kreatori ‘Teinih dnevnika’ a svima se zahvalio Igor Barberić.

Novo lice godine voditeljski je par Valentina Baus i Dino Goleš, koje gledatelji poznaju s dnevnika Nove TV.

“Ovu ružu želim posvetiti svojim roditeljima i Dininim roditeljima, bili ste uz nas tu, nadam se da smo vas učinili ponosnima – rekla je Valentina, dok je Dino bio prisutan preko videopoziva.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI