ŽELJKA FATTORINI IPAK ‘IZVISILA’! HRT je objavio koja ćemo poznata lica gledati u njihovoj novoj emisiji

Foto: HRT

Idućeg utorka, odmah nakon završetka emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’, kreće ‘Zlatna liga’, prva i posve nova razgovorno-zabavna emisija za publiku i gledateljstvo ‘zlatne dobi’.

HRT je potvrdio da u projektu neće sudjelovati Željka Fattorini i Oliver Mlakar koji ih je, navodno, odbio.  Iako se nedavno upravo pojavila informacija da se Željka Fattorini vraća na HRT to na kraju neće biti tako.

‘Vijest nije točna. Željka Fattorini neće voditi nikakvu novu emisiju namijenjenu starijim gledateljima, niti se još znaju detalji te emisije. To se tek dogovara’, poručili su prije dva tjedna s HRT-a.

Voditelji “Zlatne lige” su: Ivana ProhićVladimir RončevićNada ŠurjakZvonko VarošanecKsenija ErkerDrago CelizićMirjana RakićDrenislav ŽekićLjiljana Saucha i Božo Sušec.

Urednica projekta je Daria Marjanović, a urednice emisija Jasna Ceković i Lidija Šprajc.

‘Rado ćete ih gledati i uživati u čavrljanju s njima, sjetiti se prošlih vremena, ali i doznati više o tome što danas rade i o čemu snuju u budućnosti. U prvoj emisiji bit će predstavljeni voditelji, koji će porazgovarati o tome gdje su danas i kako provode umirovljeničke dane’, stoji u HRT-ovom priopćenju.

Emisija će se prikazivati od utorka do četvrtka u 10.20, odmah nakon završetka emisije »Dobro jutro, Hrvatska«, iz istog Studija 9.

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI