VOLE DOMOVINU OMOTANE U TROBOJNICU: Brojne poznate Hrvatice to vole, kojoj najbolje stoji zastava?

Foto: Facebook

Hrvatska slavi Dan pobjede domovinske zahvalnosti i dan hrvatskih branitelja. Dan je to velikog domoljublja kojeg dvi osjećamo.  Svatko ima svoj način izražavanja domoljublja, a neke poznate dame su kroz godine ljubav prema Hrvatskoj izrazile zamatanjem u zastavu.

Tom trendu najstrastvenije su se posvetile Severina VučkovićLidija BačićEcija IvušićLana Jurčević, Nives Celzijus i Ivana Knoll.

Pjevačica Severina Vučković obožava pozirati zamotana u hrvatsku zastavu pa je takav potez tijekom svoje karijere napravila više puta. Najviralnija je fotografija iz početka 2000-ih koju je Seve na Facebooku objavila 2014. godine kada je ‘Vatrene’ podržala objavom na kojoj, s Marylin frizurom, pozira gola, a intimne dijelove tijela prekrila je zastavom.

Foto; Facebook

Severininoj sugrađanki Lidiji Bačić hrvatska je zastava vrlo čest modni dodatak pa je 2017. godine pozirala u crnom grudnjaku, a ispod pasa ogrnula se trobojnicom.

‘Lidija Nacionale kažu? Pa ok!’, napisala je u tada u objavi.Bivša radijska voditelja Ecija Ivušić dokaz je da treba paziti što izjavljuješ u eteru. Naime, 2018. godine obećala je da ako ‘Vatreni’ prođu u finale Svjetskog nogometnog prvenstva ona će se fotografirati gola. Obećanje je i održala. Pozirala je gola, ogrnuta samo, pogađate, hrvatskom zastavom.

Foto: Instagram

Vrhunska igra domaće repke na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, potaknula je i Lanu Jurčević da pobjedu Hrvatske nad reprezentacijom Danske proslavi u seksipilnoj mini haljini u bojama zastave.

Foto: Instagram

Tu su i popularni ‘crokiniji’ odnosno bikiniji s uzorkom šahovnice. Vatrena navijačica Ivana Knoll ‘crokinija’ se sjeti skoro svako ljeto, a u njemu se bućkati voli i pjevačica i spisateljica Nives Celzijus koja se prije nekoliko godina na Markovom trgu fotografirala zamotana samo u hrvatsku zastavu.

Foto: Instagram

Iako većina Hrvata zastavu koristi prilikom proslava, završavanja radova na krovu ili vješanjem na terasama prilikom prisjećanja na Oluju, mnogi estradnjaci pokazali su da je trobojnica dobar modni dodatak, pogotovo za trendi fotkanje na Instagramu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI