VODITELJICA OBJAVOM SVE BILA ZABRINULA: Sad ispričala dirljivu priču iz djetinjstva! ‘Gdje čeljad nije bijesna kuća nije tijesna’, sjećam se kad smo prevrtali vaze…’

Foto: Goran Mehkek/Cropix

Ivana Paradžiković ponovno se oglasila ne svom Instagram profilu. Objavila je fotografije iz pustinje te s pratiteljima podijelila jednu svoju priču iz djetinjstva.

“Bila sam sedmi razred kada mi je, maloj neprilagođenoj izbjeglici, profesorica zemljopisa poklonila paketić pijeska iz pustinje. To je bila najdragocjenija stvar koju sam posjedovala. Živjeli smo u iznajmljenoj garsonijeri u Kutini. Nas pet plus pekinezer, hrčak, ribice, papagaj Pero. ‘Gdje čeljad nije bijesna kuća nije tijesna’, govorila bi mama i doista. Imali smo sve: bili smo živi, imali smo jedni druge, ali nismo imali para.

Ispod madraca da ne propadnemo kada ga razvučemo stavljali bi daske koje je tata ispilio od nekih vrata sa smetlišta. Navečer fotelju dizali na ormar da možemo otvoriti kauč koji bi onda blokirao frižider, pa tko je jeo, jeo je… Nema više do ujutro.

Sjećam se i trenutaka kada za kruh prevrćemo vaze da nije neka lipa ostala možda slučajno. Otići u pustinju bila je moja djetinja maštarija. Ovo je taj trenutak. Čista sreća. Da nikad ne zaboravim tko sam i koji sam put prevalila”, napisala je urednica i voditeljica na Uni Tv sa svog putovanja.

 Facebook Comments

Loading...
DIJELI