VLATKA OTKRILA TAJNE KOJE DOSAD NISMO ZNALI: Kao tinejdžerica napravila potez koji joj promijenio život, jednu je osobu posebno obožavala’

Foto: Jakov Prkić/Cropix

Iako je u više navrata govorila o svom djetinjstvu i odrastanju s bakom, pjevačica i voditeljica i pjevačica nije previše pričala o svojoj obiteljskoj priči do novog intervjua za Story.

Povratak u Hrvatsku iz Kanade i početak novog životnog poglavlja (u kojem se, najavila je, vraća u medije) očito je smekšao dosad tajanstvenu Vlatku pa je s čitateljima podijelila dosad nepoznate detalje iz svoje prošlosti.

Ono što je na prvu jako zanimljivo je Vlatkina promjena prezimena. Na taj se potez odlučila  kad je imala 14 godina.

“S očeve strane sam Dalmatinka, bolje reći Vlajina iz okolice Sinja. Do 14. godine nosila sam očevo prezime Vuković, a onda sam poželjela uzeti prezime moje bake koja me odgojila. Moj otac, nažalost, nakon razvoda od majke nije se brinuo o meni i umro je mlad. Ipak, zahvalna sam mu na genima”, ispričala je Vlatka za Story.

Odrastanje s bakom i sestrama naziva idiličnim. “Pila sam svježe mlijeko u štali i jela topli kukuruzni kruh iz krušne peći. Obožavala sam konje, moji su ih susjedi držali, kao i rođenje svake životinjice – od pilića, patki pa sve do praščića, mačaka, psića, teladi…”, prisjetila se Vlatka.Ja sam gastarbajtersko dijete”, prisjeća se i dodaje da joj je u određenom razdoblju jako nedostajala majka. “Onda sam to preboljela i konačno vrlo mlada napustila dom – sa 16 godina. Obožavala sam baku koja je mene i moje tri sestre odgajala s puno ljubavi”, priznala je Vlatka.

Nedugo nakon što je napustila obiteljski dom, ukazala joj se i prilika za pjevačkom karijerom. Tada su joj, prisjeća se, sugerirali da operira nos, no ona je to odbila, ponosna na svoju posebnost i bez ikakve želje da se ukalupi u tadašnje pojmove ljepote. Kao tek punoljetna djevojka, dobila je angažman pjevačice tada izuzetno popularnih Srebrnih krila te s njima ostala pet godina i snimila jedan od njihovih najvećih hitova ‘Na modrom nebu iznad Zagreba’.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI