VIŠE SE OČITO NE SKRIVAJU: Mostov Marin Miletić i poznata glumica nisu se odvajali jedno od drugoga na partyju, potpuno su ukrali show

Foto: Davor Pongračić/Cropix

Mostov saborski zastupnik Marin Miletić i glumica Kristina Krepela početkom svibnja su snimljeni u šetnji Maksimirom te se počelo šuškati da su u vezi. Oboje to tada nisu htjeli komentirati niti bilo što o tome reći.Svoju vezu nisu potvrdili iako ih se nekoliko puta moglo vidjeti kako šeću Zagrebom držeći se za ruke.

No čini se da su se ta naklapanja i priče dobile potvrdu. Naime Krepela i Miletić pojavili su se na partyju u hotelu Esplanade u Zagrebu održanim povodom drugog rođendana podcasta voditeljice Ane Radišić. Marin i Kristina se na partyju nisu odvajali jedno od drugoga. Stalno su se smiješili, sjedili su jedno pored drugoga i držali se za ruke. Potpuno su zasjenili i glavnu zvijezdu večeri.

Kristina je domaćoj javnosti poznata po ulozi u seriji “Ne daj se Nina”, a pojavila se i u serijama “Igra prijestolja” i “Dig” te filmovima “Žena mušketir” i “Lov u Bosni”.

Međutim, svoj ljubavni život glumica je uvijek pokušavala držati u tajnosti, no poznato je da je 2018. godine prekinula ljubavnu vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina i o njezinu se ljubavnu životu nakon toga malo znalo.

Miletić osim vrlo osebujnih govora u Saboru je kao što je vjerujemo poznato  u rujnu prošle godine je ostao bez supruge Danijele nakon što je ona, nažalost, izgubila borbu s teškom bolešću. 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI