VERBALNI RAT I DALJE NE PRESTAJE! Milan Popović uzvratio Severinoj majci: ‘U sve se miješam zbog svog sina’

Ronald Goršić/Cropix

Nakon što se Severinina majka Ana Vučković obratila javnosti što radi vrlo rjetko, zbog istupa Milana Popovića u Dnevniku Nove TV u kojem je komentirao sukob pjevačice i njene sestre Marijane, Popović se u novoj izjavi osvrnuo na komentar Severinine majke.

“Dajem sebi za pravo da komentiram navodnu izjavu Ane Vučković zato što odgovorno tvrdim da ovu izjavu nije dala Ana Vučković, već ju je napisao netko iz PR tima Severine Vučković, a najvjerojatnije bivša glasnogovornica MUP-a, ali o tom PR timu ću drugom prilikom”, započeo je.

“Ana Vučković ne bi mogla ni pročitati ovu izjavu, a kamoli je sastaviti. Ana Vučković materijalno zavisi od Severine i sigurno joj u nekim stvarima daje prednost u odnosu na ostale svoje kćeri, ali sam siguran da Ana Vučković jednako voli sve svoje kćeri i da će u ovakvim situacijama zadržati neutralni stav, kao i svaka druga normalna majka.

Interesantno je da bi Ana Vučković mogla dati ovakvu izjavu poslije svih uvreda koje je taj dan primila od svoje miljenice Severine, a koje premašuju sve norme normalnog majka-kćerka odnosa.

Činjenica je da je Marijana Vučković završila u bolnici, a da je Severina Vučković pobjegla s mjesta prijestupa.Istraga će naravno pokazati što se dogodilo i tko je koga napao. Pitate me zašto se ja miješam? Miješam se zato što je to najbliže okruženje u kojem odrasta naš sin.

To otuđujuće, agresivno, nestabilno, nezdravo okruženje iz kojeg na sve moguće načine pokušavam ga izvući i zaštititi. Pozdrav Severininom PR timu, do sljedeće izjave”, poručio je Milan Popović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI