VELIKI POVRATAK POZNATE VODITELJICE: Mila Horvat vraća se na HRT, no u sasvim novom ulozi!

Foto: Goran Mehkek / Cropix

Nakon sedam godina jedno od omiljenih TV lica, voditeljica Mila Horvat vraća se na HRT. Kako doznaje Slobodna Dalmacija razlog tome je nastup u showu “Zvijezde pjevaju” koji će početkom listopada krenuti s emitiranjem na Prvom programu.

Kako se neslužbeno doznaje mentorica u showu će joj biti pjevačica Lara Antić Prskalo koja ima iskustva s mentorstvom u “Zvijezde pjevaju” i već se natjecala s Antunom Ponošom i Ivanom Šarićem.

Mila i Lara s prvim probama započet će kroz desetak dana, a bude li se slušao Milin glazbeni ukus, gledatelji će uživati u hitovima osamdesetih. Sve će započeti 8. listopada pod voditeljskom palicom uhodanog dvojca Duško Ćurlić i Barbara Kolar.

Posljednje pojavljivanje lijepe voditeljice na malim ekranima, u svojstvu novinarke HRT-a, bilo je 2015. godine povodom proglašenja sportaša godine u organizaciji Sportskih novosti.
Mila je na državnoj televiziji izgradila karijeru u sportskom programu, a imala je prilike intervjuirati brojna poznata sportska imena, zbog čega ju se često povezivalo i s raznim muškarcima poput Ivice Blažička, Stipe Drviša, Slavena Bilića i Igora Štimca. Medijske napise o ljubavnim vezama s tim muškarcima je svojevremeno demantirala.

Nakon odlaska s HRT-a radila je na Hrvatskoj nogometnoj televiziji i TV Areni, a prošle je godine otkrila kako ide u Englesku raditi kao nogometna agentica.Na sistematskom pregledu 2013. Mili je otkriven benigni tumor na jednjaku, a preboljela je i rak vrata maternice.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI