VELIKA LJUTNJA ZBOG RTL-DIREKTA! Marina Orsag imala što za reći: ‘Mojmira je najbolji pokazatelj da je žena ženi najgori vuk’

Foto: TONČI PLAZIBAT/CROPIX

U RTL-u Direktu, emisiji koju uređuje i Mojmira Pastorčić u izdanju od četvrtka govorilo se, među ostalim, o stand-up komičaru Aleksi Curaću Šariću, čije su šale na račun silovanja razbjesnile mnoge te se jedan od najpoznatijih hrvatskih komičara našao na snažnom udaru javnosti.

Za komentar cjelokupne situacije zamolili su komičarku Marinu Orsag, koju su pitali jesu li šale o silovanju smiješne. Tu su, kako tvrdi Marina, iz RTL Direkta postupili nekorektno te su njezin odgovor izvukli izvan konteksta.

Ona se javila komentarom na svojoj Facebook stranici.

“Evo primjera izvlačenja ljudi iz konteksta… RTL Direkt tražili me izjavu u vezi Aleksa i moju riječ ‘svakako’, koja je bila za to da se svakako mora paziti na pozornici što i kako pričaš, oni su namontirali odmah nakon Mojmirinog pitanja ‘Je li silovanje smiješno?’, pa eto, na jednoj od tri najjače televizije ispada da Marina na to odgovori ‘svakako'”.

“Svakako?! Svakako je silovanje smiješno?! E moja Mojmira, e moji RTL.hr montažeri svaka vam čast. Jeste li izvukli moje riječi izvan konteksta? SVAKAKO! I sad kreće canceliranje mene ni krive ni dužne. Svakako. Mojmira je najbolji pokazatelj da je žena ženi najgori vuk. Nadam se da su samo gledatelji/ce dovoljno inteligentni da shvate da je to namjerna montaža”, piše ljuta i ogorčena stand up komičarka Marina Orsag.Orsagica je nakon ove objave dobila podršku a neki joj predlažu i da  da ovu situaciju riješi na sudu.

“Iskreno, ja bih ih tužila. Užas…”, samo su neki od komentara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marina Orsag (@marinaorsag)

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI