VELA LUKA ĆE OPET PRŠTATI OD EMOCIJA! U čast velikom Oliveru Dragojeviću priprema se veliki spektakl

Foto: Tom Dubravec/Cropix

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u petak, 29. srpnja na Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 21:25 sati prikazuje koncert sjećanja „Trag u beskraju“ u čast velikog i jedinstvenog Olivera Dragojevića.

Glazbeno-umjetnički projekt „Trag u beskraju“ održat će se treću godinu zaredom.

„Ove godine očekuje nas bogatiji glazbeni program i koncert koji je u potpunosti otvoren za javnost. Oliverov prijatelj Edo Bralić donirao je ponton veličine 27×14 metara, na kojem će biti smješten orkestar i s kojeg će Hrvatska radiotelevizija emitirati ovaj produkcijski zahtjevan prijenos. Ponton je novost i posebnost ove godine kako bi što više ljudi s pontona na rivi mogli pratiti ovaj glazbeni spektakl. Oliver je ostavio nezamjenjivo mjesto na hrvatskoj glazbenoj sceni i u srcima svojih obožavatelja, a mi njegovi prijatelji i suradnici sretni smo da ćemo i ove godine moći sudjelovati u obilježavanju uspomene na njegov život i djelo uz veliku pomoć Hrvatske radiotelevizije“, istaknuo je glazbeni producent Ante Gelo.

Najljepše pjesme, najveći hitovi u interpretaciji sjajnih glazbenika i poznatih pjevača s rive će se razlijegati Oliverovom Velom Lukom. Uz plejadu velikih hrvatskih glazbenih imena uz Zoricu Kondžu, Tedija Spalata, Petra Grašu, Doris Dragović, Petra Dragojevića nastupit će i cijeli niz mladih pjevača  i izvođača– među ostalima Dino Jelusić, Matija Cvek, Jure Brkljača, Filip Rudan, Nela Đinđić, Iva Ajduković, Alen Đuras, Eni Jurišić, Vjeko Ključarić, Marko Kutlić, Stjepan Lach, Dino Petrić, Bruna Oberan, te mnogi drugi kao i simfonijski orkestar pomno sastavljen od najboljih mladih akademski obrazovanih glazbenika.

Program koncerta ‘Trag u beskraju’ vodit će  Duško Čurlić a sve pod budnim oko urednice Andrijane Škorput. Režiju potpisuje Ivan Miladinov.Facebook Comments

Loading...
DIJELI