VEDRANA RUDAN O NIKOLINI PIŠEK: Uopće je ne žalim, znala je u što se upušta, ima utakmica u nogama’

Foto: YouTube

Spisateljica Vedrana Rudan na svom se blogu oglasila o voditeljici Nikolini Ristović ex Pišek i svemu kroz što prolazi od kad joj je iznenada preminuo suprug Vidoja Ristović.

U tekstu pod naslovom “Prljavo rublje prljavih ljudi” Nikolini opisuje kao “siroticu”, visoko obrazovanu, pametnu i lijepu ženu te se pita je li moguće da Pišek nije znala kad je ušla u familiju Ristović s kakvim ljudima ima posla.

“Načitana osoba zna za popularnu rečenicu iz Kuma, iza svakog bogatstva stoji veliki zločin. Tko nije gledao Kuma? Kome nije jasno da ne možeš biti i bogat i častan i pristojan? Kad si pametan i kad uđeš svojevoljno među bogate, nečasne i nepristojne zašto od njih očekuješ pristojnost i časnost? Jesi li glup ili ipak manipuliraš?”, piše Rudan.

“Neobični muškarci i neobične žene vole avanture. Ne analiziraju porijeklo imovine svoje novopečene rodbine sve dok to znači nositi brilijante, putovati svijetom, kupovati vile, na skupim fakultetima školovati djecu. Jasno je i njima da nema besplatnog ručka. Ako si vragu prodao dušu, onda ćeš to i platiti.

Gospođa o kojoj pišem plaća svoj izbor. Mi drugačije plaćamo svoj. Ne kažem da je naš izbor pravi. Ne kažem ni da je bolji. Želim reći, sve žene koje je danas žale je zapravo vrijeđaju. Ne žalim je ni najmanje. Ima utakmica u nogama. Izvući će se iz ove frke, nije joj prva. Ona je neobična žena”, zaključila je Rudan.Facebook Comments

Loading...
DIJELI