THOMPSON MORAO OTKAZATI KONCERT ZBOG BOLESTI U OBITELJI: Fanovi mu daju podršku, zanimljiv je podatak tko će ga zamijeniti

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Marko Perković Thompson otkazao je koncert u Donjim Andrijevcima u Brodsko-posavskoj županiji gdje je trebao nastupiti u petak 8. srpnja sa županjskim rokerima Općom Opasnosti.

Zazlog ove odluke otkrio je pjevačev PR tim putem njegovog službenog Facebook profila.

‘Dragi prijatelji, zbog zdravstvene situacije u Markovoj obitelji moramo otkazati najavljeni koncert 8. srpnja u Donjim Andrijevcima. Sve informacije o događaju kao i o povratu ulaznica pročitajte u priopćenju organizatora. Hvala na razumijevanju’, piše u priopćenju menadžmenta Marka Perkovića Thompsona.

‘Na žalost, Marko Perković Thompson je primoran otkazati svoj nastup u Donjim Andrijevcima zbog izvanredne zdravstvene situacije u vlastitoj obitelji. Već kupljene ulaznice su i dalje važeće.

Organizator koncerta je zbog izvanrednih okolnosti omogućio povrat novca onima koji nisu zadovoljni promjenom glazbenog aranžmana, a koji će biti moguć samo na dan koncerta (petak) na prodajnom pultu uz predočenje važeće ulaznice’,Facebook Comments

Loading...
DIJELI