TEŠKI DANI ZA SEVERINU: Sutkinja joj zabranila viđanje i kontaktiranje sina 200 dana!

Foto<. Sanjin Strukic/PIXSELL

Ova privremena mjera donesena je prije mjesec i pol dana u vrijeme kada je Severina bila u Americi na turneji.

Sutkinja Verica Nikić na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu donijela je privremenu mjeru prema kojoj petogodišnji Aleksandar, sin Severine i Milana Popovića, će živjeti jedan tjedan s majkom, a jedan s ocem. 24 sata navode kako je sutkinja odlučila i da će dječak jedan tjedan u srpnju i jedan u kolovozu provesti s njom, a ostalo vrijeme s ocem. Odlučila je i da Severina u vrijeme dok je Aleksandar s ocem, ne smije kontaktirati svoje dijete.

Ova privremena mjera donesena je prije mjesec i pol dana u vrijeme kada je Severina bila u Americi na turneji. Milan Popović se toga jutra pojavio na ročištu i izašao nasmijan.

Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL
 Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Njezin odvjetnički tim, pišu 24 sata,  na čelu s Darijem Budimirom žalio se na odluku sutkinje Verice Nikić Županijskom sudu. Nadaju se da će taj sud do sredine srpnja odbaciti tu privremenu mjeru. Za sad dječak tjedan dana živi s majkom, a tjedan s ocem.

Srpski mediji odmah su krenuli s vijestima da je Severina izgubila skrbništvo, što je demantirao menadžer pjevačice i njezin dobar prijatelj, Tomislav Petrović.

“Nije istina da je Severina izgubila skrbništvo. Istina je da je donesena mjera koja je izvan svih zakonskih propisa i koju ne bih komentirao, a pogotovo zato što ju je donijela sutkinja Nikić”, kazao je.Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI