STIHOVI BALAŠEVIĆA U UKRAJINI: ‘Samo da rata ne bude, ludila među ljudima’

Foto: Instagram

Stihovi Balaševića “Samo da rata ne bude” osvanuli su u Ukrajini, a njegov sin Aleksa Balašević podijelio je to na društvenim mrežama.

 

“Stihovi mog oca na još jednom ratištu. Nažalost. U Ukrajini!!!! Prevedeno: Samo da rata ne bude, ludila među ljudima. Nije ovo situacija kada je ponos na prvom ili drugom mjestu, ovo je, nažalost, situacija kada je ponos na posljednjem mjestu dok su molitva, pomoć i tuga na postolju. More poruka sam dobivao kad mi je otac otišao među zvijezde iz cijele istočne Europe, onda sam se nadao da će mi nastaviti pisati o njegovim ljubavnim pjesmama, pitati me je li Boža Pub stvarno postojao ali… Bože pomozi“, objavio je Aleksa.

“Grupa kulturnoumjetničkog društva slovenske duše koju čine naša pravoslavna braća Ukrajinci, Bjelorusi i Rusi iz Istočne Ukrajine nam je poslala ovo uz naslov “Naša prosta duša slovenska” na ulicama Mirnograda, grada u Donjeckoj Oblasti gdje đavo pali svoja kandila, ali će mu Bog uskoro ugasiti… Nećemo se iznenaditi kada nam jave da jedan duh leti nad Krimom, Odesom i Karpatima i sije mir, kao što je sijao gdje god je išao… Aleksa Balašević” Спасибо братья! Мир в Украине”, dodao je.

 Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ▀▄▀▄▀▄ Megdan ▄▀▄▀▄▀ (@megdan.fighting)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI