STIGLI NALAZI SMRTI VIDOJA RISTOVIĆA: Rezultati obdukcije pokazali iznenađenje u toksikološkim nalazima!

Foto: Neja Markičević/CROPIX

Stigli su rezultati obdukcije smrti Ristoje Vidovića, supruga hrvatske voditeljice Nikoline Ristović piše Kurir. 

Komisijskim vještačenjem Instituta za sudsku medicinu, Medicinskog fakulteta u Beogradu, utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. svibnja 2022. godine u 00.22 uslijed zapaljenja srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog porijekla.

Toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović bio teško alkoholiziran, imao je čak 2,83 promila u krvi. Također je konzumirao i lijekove (sedative), ali u količini koji nisu bili dovoljni da sami po sebi izazovu smrt.

Analizama nije utvrđeno prisustvo opojnih droga i drugih nedozvoljenih psihoaktivnih supstanci (kokaina, heroina, amfetamina, MDMA i drugih). Komisijsko vještačenje obavila su tri vještaka, doktora specijalista sudske medicine.

Podsjetimo, srpski mediji su izvijestili da je Vidoje Ristović preminuo početkom svibnja na stolu za masažu.Ristović je iznenada preminuo u 44. godini života usred masaže. U medijima se spominjao zastoj srca, no njegov otac Viktor Ristović smatra da to nije slučaj. Ističe i da mu nije poznata uloga maserke Danijele, za koju neki mediji pišu da Vidoju nije bila ‘samo maserka’.

“Kad sam bio kod nje u stanu, ništa mi nije rekla jer nisam razgovarao s njom. Postavio sam joj samo jedno pitanje, a to je bilo zašto nije odmah zvala Hitnu pomoć. Prošlo je više od pola sata otkako je Vidoje umro, a ambulantno vozilo stiže tek kasnije”, primijetio je o tragičnom slučaju svoga sina.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI