STIGLA JE I JAVNA ISPRIKA! Nakon što je šamarom na Oscaru sve šokirao javio se Will Smith: Evo što je poručio Chrisu Rocku

Foto: Chris Pizzello/Guliver

Nakon što je svojim postupkom i šamaranjem Chrisa Rocka na dodjeli Oscara šokirrao svijet Will Smith glavna je tema ne samo u Hollywoodu nego i diljem svijeta a stigle su i brojne osude njegova postupka.

Glumac je ispriku objavio na svom Instagramu.

“Nasilje u svim njegovim oblicima je otrovno i destruktivno. Moje ponašanje na sinoćnjoj dodjeli Oscara bilo je neprihvatljivo i neoprostivo. Šale na moj račun dio su posla, ali šala o Jadinom zdravstvenom stanju bila je prevelika za mene i reagirao sam emotivno”, započeo je Smith.

“Želim ti se javno ispričati, Chris. Nije bilo u redu i pogriješio sam. Neugodno mi je i moji postupci nisu ukazivali na muškarca kakav želim biti. Nema mjesta nasilju u svijetu ljubavi i dobrote. Također bih se želio ispričati Akademiji, producentima emisije, svim sudionicima i svima koji su gledali diljem svijeta.

Želio bih se ispričati obitelji Williams i mojoj obitelji King Richard. Duboko žalim što je moje ponašanje zamrljalo ono što je inače bilo prekrasno putovanje za sve nas. Radit ću na sebi. Iskreno, Will”, napisao je Smith na Instragramu. 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Will Smith (@willsmith)

Podsjetimo, Will Smith je na dodjeli Oscara zbog šale na račun svoje supruge Jade ošamario Chrisa Rocka na pozornici.

Chris je kroz šalu rekao da jedva čeka vidjeti Jadu Pinkett Smith u filmu G.I. Jane 2. To je bila šala motivirana novom frizurom Pinkett Smith, koja je obrijala glavu. Na to je Smith ustao, popeo se na pozornicu i ošamario Rocka, da bi se vratio na svoje mjesto urlajući da ne “uzima ime njegove žene u usta”.

Ranije je Akademija filmske umjetnosti i znanosti koja broji 9.900 članova osudila Smithove postupke poručivši kako razmatra stvar.

“Službeno smo započeli istragu incidenta i istražit ćemo daljnje radnje i posljedice u skladu s našim pravilnikom, standardima ponašanja i kalifornijskim zakonom”, dodala je akademija.

Kršenja pravilnika mogu rezultirati suspenzijom ili izbacivanjem iz akademije, oduzimanjem nagrade ili suspenzijom za buduće nagrade.

SAG-AFTRA, sindikat koji zastupa glumce, nazvao je Smithove postupke “neprihvatljivim” i rekao da je bio u kontaktu s akademijom i televizijskom kućom ABC “kako bi osigurao da se ovo ponašanje na odgovarajući način riješi”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI