Stanković potpuno raspametio gledatelje novom gošćom, jako su zadovoljni: ‘Baš je top’

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2 Aleksandar Stanković na društvenim mrežama najavio je gošću iduće emisije.

“Glasna je, beskompromisna i kaže da se bori protiv korupcije. U Državnim nekretninama i u splitskoj gradskoj upravi nisu to baš tako shvatili pa je dobila otkaz. Maja Ðerek gošća emisije Nedjeljom u 2″, objavio je Stanković.

Komentara ispod objave je bilo tek nekoliko, ali su zadovoljni izborom.

“Treba se kandidirati za gradonačelnicu Zg!”, “Bravo, podrška Maji Đerek”, “Top gošća”, “Jedna od rijetkih časnih i stručnih osoba”, “bravo”, pisali su u komentarima.Stanković se srpskom novinaru potpuno ogolio: ‘Sve te grozote psihički su djelovale na mene’

Podsjetimo, Đerek je podnijela prijave protiv splitskog gradonačelnika Ivice Puljka “zbog uznemiravanja” i njegovog zamjenika Bojana Ivoševića “zbog vrijeđanja”.

Puljak je Maju Đerek suspendirao krajem srpnja optuživši je da je “izvršila udar na instituciju gradonačelnika”, izašavši iz svojih ingerencija provodeći reviziju stanova koji su u vlasništvu Grada koji upravlja njima.

Đerek je u subotnjoj pisanoj izjavi, obrazlažući prijavu protiv Puljka, istaknula kako ju je gradonačelnik pokušao javno diskreditirati na najgore načine i to samo dva tjedna nakon napada na njenu obitelj koji je, tvrdi, povezan s njenim postupanjem s ciljem da se konačno stane na kraj malverzacijama u upravljanju gradskom imovinom.

“Nakon napada Puljak je hinio podršku i deklarativno hvalio moj rad, a da me u tom periodu niti jednom nije pitao kako napreduje istraga i kakvo je moje psihičko stanje,” istaknula je Đerek.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI