STANKOVIĆ NAJAVIO NOVU GOŠĆU PA ZARADIO PRAVU KANONADU NEZADOVOLJSTVA! ‘Jadno, Stankoviću na što si to spao, vrlo iritantna gospođa’

Darko Tomaš/Cropix

Aleksandar Stanković voditelj i urednik HRT-ove emisije ‘Nedjeljom u 2’, na službenoj Facebook stranici emisije najavio je kako to već srijedom ima običaj gošću koja mu u emisiju stiže ovaj tjedan. 

“Treba li pobačaj biti ustavna kategorija? Mogu li SDP i Most skupa protiv HDZ-a te zašto SDP unatoč svim aferama vladajućih ima tako nizak rejting teme su emisije Nedjeljom u 2. Gošća potpredsjednica SDP-a Sabina Glasovac”, otkrio je  Aleksandar Stanković.

Odmah nakon objave uslijedili su i komentari gledatelja koji, sudeći prema njihovim reakcijama, nisu oduševljeni gošćom.

“Vrlo iritantna gospođa, ne znam što bi ona imala pametno za reći (na bilo koju temu)”, “Po čemu je gospođa poznata i jel ima išta u životopisu da nije striktno vezano uz politiku?

“Jadno, Stankoviću na što si to spao”, “Ovo je navodno jako bitno za gledanost”, samo su neki ljutih komentara.Facebook Comments

Loading...
DIJELI