SPEKTAKL JE SVE BLIŽE: Mišo će zapaliti Split! Lino Červar poslao poruku: ‘Skromno i povijesno ‘Hvala Mišo’

Foto: Cropix

Bliži se koncertni spektakl godine, ‘Samo nas nebo rastavit može!’ na Starom placu u Splitu 5.lipnja na kojem će nastupiti legendarni Mišo Kovač. Očekuju se brojni glazbenici i gosti kao i vjerna Mišina publika iz cijele Hrvatske a vjerojatno i iz inozemstva. Miši će ovaj koncert biti prvi veliki koncert nakon zagrebačke Arene u listopadu 2019. i prvi koncert u Splitu od nastupa u Spaladium Areni 2018.godine.

Lino Červar, trofejni rukometni trener i bivši izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, pridružio se mnogim poznatim osobama te pozvao na koncert Miše u Splitu.

Mišo Kovač šalje nam jednu poruku, poruku, životnu poruku, a život je dugo putovanje. Nažalost za nekoga kratko! Da bi dugo i bolje živjeli on šalje sljedeću poruku, njegove pjesmu šalju poruku da nikada ne smiju utihnuti nada i vjera, jer se gubi energija, a ona nam je potrebna za dugo životno putovanje. Zato je Mišo veliki i zato dođimo u Split 5.6 i još jednom mu recimo skromno i povijesno ‘Hvala Mišo’ kazao je Mago de Umago.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 Objavu dijeli Mišo Kovač Official (@misokovacofficial)

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI