SKANDALOZAN I PODIVLJALI ISTUP PERNARA! Otkantala ga ‘ženska’ u klubu: ‘Budite odvratni i ljigavi prema ženama’

Foto: YouTube Pocast Incubator

Bivši saborski zastupnik i osnivač stranke “Živi zid“, Ivan Pernar vrlo je aktivan na društvenim mrežama. Prije nekoliko dana je na svom Telegram profilu javnosti pokazao screenshot razgovora s nepoznatom djevojkom koja je, kako se da iščitati iz razgovora, željela s bivšim zastupnikom otići u šetnju. Pernar joj je odgovarao na poruke, no nije želio otići na šetnju jer mu se nije svidio njezin fizički izgled, a  čemu se već i pisali.

“Draga moja, sve dok jedeš šećer i bijelo brašno, nemaš šanse kod mene”, poručio je Pernar djevojci, na što mu je ona poslala svoju fotografiju uz opasku: “Tko ne bi htio ovakvu figuru.”

“Daj se uozbiljite”, odbrusio joj je nezadovoljni Pernar, a na njezin prijedlog da mogu zajedno trenirati, odgovorio joj je: “Nije stvar treninga, nego prehrane”, između ostalog je napisao u prepisci s nepoznatom djevojkom.

Sad je pak na svom Tik-tok profilu objavio svoje iskustvo iz nedavnog izlaska. Izložio je situaciju u kojoj se našao s jednom djevojkom, a na samome kraju snimke dao je svojoj muškoj publici nekoliko skandaloznih savjeta koji se ističu mržnjom prema ženama. A sve je to objavio upravo dan uoči obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.

Brojni pratitelji su ostavili i komentare podrške, a zanimljivo je da nismo naišli na komentar koji osuđuje njegove poruke.@ipernar♬ sonido original – Ivan Pernar

“Pozdrav, ekipo!  Htio bih vam ispričati što je bilo neki dan u Teamu. Bio sam s jednom frendicom, smijali smo se, zeka peka, bila je super atmosfera i u jednom trenutku, krajičkom oka vidim,  bila je tu jedna druga djevojka. Ona je neverbalno pokazala otvorenost i ono u stilu možeš prići. Ja sam joj prišao i rekao: ‘Bok, što ima?’  I ono, zeka peka. U međuvremenu plesali smo skupa, bila je baš dobra vibra. Pita ona mene za tu prijateljicu moju je li mi cura. Kažem joj da nije. Ha, ne ćeš to, po mom sudu, pitati ako nemaš neke namjere. Zašto bi je u suprotnom to brinulo? S druge strane, pa ne bi ja njoj prišao da sam smatrao to problemom, čak i da mi je cura.

Priča ide dalje. Izlazim ja iz Teama  i kažem joj: ‘Hvala ti za svaku sekundu, bilo je baš lijepo.’ Veli ona: ‘Hvala tebi.’ Izađem ja van i odem ja dalje. Vraćam se nazad do Teama i tamo  sam s nekom škvadrom zaglibio, zaružio. Dolazi ona opet. Znači, izlazi iz Teama, ide doma i kaže mi: ‘Pernare, možeš me slikati za rođendan?’  Kažem: ‘Da, mala, sve može.’ Ja njoj čestitam rođendan i ona to snimi, objavi to na story. Kažem, nikakav problem. I pošaljem joj poruku s pitanjem želi li me vidjeti opet. Ona je to objavila na van, kao ‘haha, evo Pernar mene zove van’, ali ona ne shvaća da je ona samo jedna ženska, a Ivan Pernar je samo jedan. Mislim da time diže sebi rejting, ali zapravo, po mom sudu, ona time pokazuje svima drugima da razgovor koji je bio privatan će postati javan i da će pokušati pokazati svoju važnost preko  druge osobe. Zašto bi vi ako ste važni i ako ste faca morali preko druge osobe pokazivati da ste to. Po mom sudu, bez razloga. Uglavnom, želim reći svim dečkima koji dejtate ženske i koji pričate s njima: Budite ljigavi, budite odvratni i budite što gori prema ženama! To vam je moj savjet. Što ćete biti bolji prema ženama, to će vas žene gore tretirati. To vam je moj osobni savjet. Želim vam svima reći da vas volim i da ste cool. Super ste ekipa, a što se tiče žena kojima trebaju drugi da bi se pokazali… A eto, ako im trebaju drugi da bi bile face, onda to govori jesu li one face ili nisu. Živjeli!”

“To legendo”, “Ma ti si kralj”, “Pernar govori činjenice”, “Legenda”, “Obožavam te”, neki su od komentara pratitelja na njegovu objavu i istup.

Podsjetimo, Pernar je s bivšom suprugom Viktorijom Migalić bio je u vezi od 2017. godine. Par je 2019. dobio sina, a početkom ove godine su se razveli.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI