SINA GLAZBENE LEGENDE JAKO NALJUTILI, MORAO JE REAGIRATI! ‘To jednostavno nije istina, taj čovjek uopće nije upućen u to’

Foto: Cropix

Kristijan Kiki Rahimovski, sin pokojnog Akija Rahimovskog, na svom je Facebooku napisao izjavu koji je uputio članovima grupe  “AKI RAHIMOVSKI – NAKON SVIH OVIH GODINA” kako bi razjasnio neke netočne informacije koje su plasirane u ovoj grupi, a vezane su grobno mjesto pokojnog pjevača grupe Parni Valjak.

“Poštovani članovi grupe “AKI RAHIMOVSKI – NAKON SVIH OVIH GODINA”, Prije svega u ime obitelji Rahimovski zahvaljujem Vam se svima na ljubavi i očuvanju sjećanja na lik i djelo moga oca, a mnogima od Vas i vašeg prijatelja. Dana 19.09.2022., do mene i moje obitelji je stigla informacija da se u grupi iznosi osobno stajalište i izjava gosp. Nenada Shone a vezana za vječno počivalište moga oca. S obzirom da gosp. Nenad nije član obitelji Rahimovski i nije upućen u točno stanje izrade spomenika, stvorio je svojom izjavom među članovima grupe dojam da se obitelj ne brine o grobnom mjestu moga oca što je prije svega potpuno netočno, a ujedno je time i povrijedio osjećaje obitelji Rahimovski. Točna informacija za sve članove je da je spomenik u izradi i u skorašnjem periodu će biti dovršen. Grobno mjesto moga oca s obzirom na trenutnu situaciju je uvijek uredno i održavano od strane cjelokupne obitelji. Da je gospodin Nenad Shone htio točnu informaciju mogao je poput nekih od Vas koji su mi slali upite u inbox također isto postupiti. Naprotiv, gosp. Nenad Shone u grupi u kojoj je administrator i koja broji preko 5000 članova je iznio svoje osobno stajalište s neprovjerenim informacijama i iz tog razloga, a u zaštitu na spomen moga oca zatražio sam da se grupa zatvori.  Osobno nemam ništa protiv grupe, naprotiv mislim da svi koji su voljeli moga oca imaju pravo dijeliti svoja sjećanja jer time čuvaju spomen na moga oca, njihovog prijatelja. Zato vam se u ime obitelji Rahimovski zahvaljujem. S poštovanjem, Kristijan Rahimovski” napisao je na svom Facebooku.

Podsjetimo, pjevač grupe Parni Valjak Aki Rahimovski preminuo je 22. siječnja u 67. godini u Sloveniji.

 Facebook Comments

Loading...
DIJELI