SIN JOJ STALNO POSTAVLJA JEDNO PITANJE: Severina otkrila i koji bi svoj album najradije izbrisala

Foto: Instagram

Uoči velikog koncerta u Opatiji, Severina Vučković dala je intervju za Novi list u kojem se dotaknula brojnih tema – od glazbe preko korupcije sve do odnosa s desetogodišnjim sinom Aleksandrom.

“Najviše uživam sa svojim sinom i obožavam svaki treptaj dok mi prepričava svoja otkrića u svijetu. Predivan je, stalno me propituje kad će postati tinejdžer i ‘vidi li se već to’”, ispričala je Severina.

“Vozimo bicikl zajedno, gledamo serije i volimo majice omiljenih likova. Humorom smo preživjeli najgore. A i uz pomoć moje mame, nećakinje Mije i prijatelja”.

Podijelila je i novosti o novom dugo očekivanom studijskom albumu. Zvat će se “Sorry, sorry”, a bit će objavljen u dva dijela, i to najvjerojatnije ove jeseni. Veliku regionalnu turneju kojom će promovirati nove pjesme Severina planira za proljeće 2023. godine.

Prisjetila se također i svog starog glazbenog albuma kojeg bi kako kaže najradije izbrisala.  Taj joj album zaista nije drag.“Cijeli album Severgreen bih obrisala jer sam ga snimala u lošem periodu, pa ga ne voli”  rekla je Severina.

Taj je album izašao na tržište 2004.godine.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI