SIMONA MIJKOVIĆ PODIJELILA POSEBNU SITUACIJU: ‘Baka koja mi nije baka po krvi, danas sam ju zagrlila i rasplakala joj se na ramenu’

Foto: Simona Mijković/Facebook

Simona Mijoković je na Facebooku objavila kako ju je u crkvi jedna situacija rasplakala, prenosi Večernji list.

“Tu bakicu poznajem evo 6 godina od kad sam u Linzu. Došla mi je u posjet kad sam ležala s Amaliom u trudnoći u bolnici kad su me i neki bližnji zaboravili. Ona je uvijek tu. Neznatna, skromna, radosna, a tako djelima bogata! Uvijek ima kapu na glavi, a njena sjeda kosica lagano joj pada niz lice koje obasjava Božja Milost, Božja svetost! Sretnemo se skoro svaki dan na misi, kada dođe kod Karmeličana, inače je većinom na Latinskoj misi. Tamo me isto već prije znala pozvati i predivno je. Vidjela sam i pitala me: ‘Wie geht?’ ( kako si ). Rekla sam da se baš ne osjećam dobro i opet me pitala što je? Onda sam joj pokazala poruku što sam zapisala na njemačkom za doktoricu”, započela je Simona opisivati susret.  Iako je počela misa, žena joj je u ruke ostavila svoje molitve i rekla da će se vratiti brzo i da ide do ljekarne.

U srcu mi je odmah došla riječ: ‘Ta milosrđe mi je milo, a ne žrtva.’ Čujem još glasnije u srcu: Baka će ti donijeti lijek. Za nekoliko minuta vraća se baka na misu, klekne kraj mene i stavi mi u dlanove sirup. Kaže ovo je dobro za imunitet! Meni je bilo neugodno, suze su krenule i hoću joj reci kako nemam novaca trenutno s sobom, i koliko košta, da će doći muž po mene i dati, a ona kaže ništa! Sve je uredu i pokaže mi s rukama na usta. Pokaže mi samo da želi da budem radosna – opisala je Simona i dodala: – Baka koja mi nije baka po krvi, danas sam ju zagrlila i rasplakala joj se na ramenu kao da mi je rođena baka, kazala je Simona.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI