SHRVANA NIKOLINA PIŠEK SE OGLASILA NAKON SMRTI SUPRUGA: ‘Grozno se osjećam, jedva pričam’…

Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Suprug voditeljice Nikoline Pišek Vidoje Ristović iznenada je preminuo u Beogradu u 43.godini života.  Nikolina je u ponedjeljak iz Zagreba zbog svega stigla u Beograd. S Vidojem Nikolina ima kćer Unu Sofiju.

“Beograd je uvijek i moj i Unin grad, tamo imamo baku i djeda koje volimo i seku koju obožavamo “, komentirala je nedavno voditeljica.

Nikolina i Vidoje planirali su se preseliti u luksuznu kuću u Zagrebu u podsljemenskoj zoni. Odluci o preseljenju iz Beograda u Zagreb presudila je mirnija i jednostavnija sredina, a Nikolina je izjavila i da smatra kako je zbog kćerine škole dobro da su se odlučili za Zagreb.

Srpski portal Nova.rs sada navodi da je više Javno tužiteljstvo u Beogradu zatražilo obdukciju i toksikološko vještačenje. Ristovićeva smrt jučer je prijavljena zamjeniku tužitelja, a detalji će biti naknadno utvrđeni.

Obiteljsku idilu prekinula je tragedija, a voditeljica se prvi put oglasila po dolasku u Beograd.“Grozno se osjećam, jedva pričam, rekla je voditeljica Nikolina Ristović( ex Pišek) , piše Republika.rs.

“Još uvijek nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Teško mi je, stigla sam u Beograd, ali nisam trenutačno u kući u kojoj sam živjela ranije. Hvala na razumijevanju, ne bih više komentirala”, rekla je Nikolina za Republiku.

Voditeljica je došla u zgradu na Vračaru u kojoj je živjela sa suprugom. Fotografirana je u dugom kaputu, sa ljubimcima, vidno ispijena i iznemogla, a samo je kratko zamolila novinare za razumijevanje u ovoj teškoj situaciji.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI