SEVERININ PRIJATELJ OBJAVIO PISMO KOJE ĆE ODJEKNUTI! ‘Patite bijednici, ljubomorni ste ali ona je neuništiva’

Foto: Instagram

Ernest Pelajić, poznati splitski skladatelj, odlučio je pružiti Severini podršku uslijed posljednjih događaja koji su zadesili poznatu pjevačicu. I to kakvu…

Njegov FB post prenosimo u cijelosti:

NIJE LAKO BITI SEVERINA!

Poznajemo se doslovce cijeli život, od djetinjstva. Išli smo zajedno u glazbenu školu… radio sam joj prvi demo snimak u životu, prvi aranžman… bio sam joj na prvom pjevačkom javnom nastupu, tješio je kad je plakala na skalinama naše škole zbog loše ocjene koju je dobila taj dan, smijali se kad su nam podmetnuli pornić u videoteci, a mi tražili predstavu “FRANE ŠTRAPALO”.

Nije imala prebijene pare, ali imala je šarm s kojim je sve osvajala.Nikada se nismo u životu sreli, a da me nije zagrlila i poljubila. Ona nikoga i ništa ne zaboravlja.

Nije nikada glumila zvijezdu, jer ne trebaš glumiti ono što jesi.

Vozio sam je autom u prvi iznajmljeni stan 90-te godine, (malu garsonijeru) kada je odselila iz Splita u Zagreb. Doslovno nije imala za kruh, ali bila je optimistična, marljiva i ustrajna, znala je da će uspjeti.

Njoj nije bio potreban muškarac da bi imala novce, jer ona ih je proizvodila, imala je ono nešto što ima samo 0,0001% ljudi na planeti:

OGROMNO SRCE STO VOLI I OGROMNU USTRAJNOST DA LJUBAV PRETVORI U POSAO.

Možda nije u redu da se uopće javljam povodom ove OBITELJSKE HOT teme, jer obiteljski problemi su osjetljiva i privatna stvar svakog od nas…

Ne zanima me što se zbivalo zadnjih dana s njom i njenom sestrom, mada imam o tome svoj stav, i znam o čemu se radi… ali kada čitam komentare na portalima koji su puni mržnje, gdje je doslovce razapinju na križ, diraju joj se u njeno jedino dijete i pravo na njeno majčinstvo… onda ne mogu i neću šutjeti.

Na žalost KRIŽ JE BITI SEVERINA, ali iz prve ruke vam mogu samo reci da je ona najveći borac kojeg sam upoznao u životu, iznimno topla i nježna osoba, ali fajterica kakve nema…

U svaku borbu ulazi bez postavljenog garda. Zna sve… i da ljubi i da gubi, i da trpi i da grize.

A vi koji joj zavidite na njenom glumačkom umijeću i stalno spominjete privatne filmove i u njemu neosporne vještine, radite to zato što ste ljubomorni, gadni, a usput ku**a i pi**e gladni. BOGU HVALA ona nije ničega. Sve je sama stekla.

I na kraju otrcana, stara fraza, ali u ovom slučaju istinita…

“DA JE SEVERINA BITI LAKO, SEVERINA BI BIO SVATKO”

Patite bijednici, Seve će opet iz svega ovoga izaći još bolja i jača. Ona je naprosto neuništiva – napisao je Pelajić u postu kojeg je označio pod ‘public‘.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI