ŠAJETA STAO U OBRANU KOLEGE I OBRUŠIO SE NA MEDIJE: ‘Odavno su pali u u kaljužu senzacionalizma, žutila’! Otkrio razlog pada Vitasovića s pozornice

Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

Istarski pjevač Alen Vitasović pao je s pozornice na koncertu povodom Trke na prstenac koji je održan u Barbanu, a u pomoć su mu priskočili ljudi iz publike.

O svemu je prvi izvijestio Glas Istre, video pada prostrujio je odmah društvenim mrežema.

Nedugo potom javio se Vitasovićev dugogodišnji prijatelj Dražen Turina “Šajeta”.

Šajeta je stao u obranu svog prijatelja te se žestoko obrušio na medije koji su o tome izvijestili. Njegovu objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti:

Dopustite mi da stanem u obranu prijatelja. Pička materina novinaru (ili novinarki) i uredniku ili urednici iz Glasa Istre koji je objavio snimku kako moj prijatelj Alen Vitasović pada po pozornici tako da se cijela zemlja može naslađivati kako je pijan i propao…Moj prijatelj Alen je kronični alkoholičar, ali tu bolest nitko ne razumije jer u našem narodu alkohol je simbol muškosti i snage, a nema ni veze što na svim feštama se “kokain vozi u karijolama” alias tačkama (ne znam koji kurac u vezi s tim misli MUP ili Vlada, ali stvari su u tom smislu toliko očite da ne treba provesti ni raciju, već samo malo gledati oko sebe) jer samo se o pijancima priča – valjda zato što se samo o njima smije i to je društveno prihvatljivo.

Alen je već duže vremena zbog korone, ciroze, godina i još nekih stvari nemoćan izvoditi duže nastupe. Tako je i sporne večeri u Barbanu nastupio uz pomoć i podršku nekolicine prijatelja ili kako ja volim reći – on je kao stari auto ako ga poguramo, dva sata će odvoziti. Neki se naravno prema njemu ponašaju kao neki drugi nekada prema Amy Winehouse (ali bit će prilike jednom možda da vam i o tome nešto kažem) I bilo je tako na Trki na prstenac.

A sad pad na bini!!! Idu fanfare žutog novinarstva!!!! No nemojte sjeti i uzeti kokice jer tu nema senzacije! Tresla se brda – rodio se miš! Samo jadni Glas Istre i ostali koji moraju prenositi tu VELIKU vijest po nalogu urednika koji ratuju s gramatikom i daju bubreg za lajk radit će od muhe slona. Alen naravno ne može stajati dva sata na bini pa sjedi (nije jedini, a i ja sam sjedio neku večer) i noga mu je utrnula pa kad je htio ustati – zamislite pao je! Pao je kao što je hrvatsko novinarstvo odavno palo u kaljužu senzacionalizma, žutila i klikova”, piše u svojoj žestokoj objavi Šajeta.

“Ništa mi nije bilo. Bio sam potpuno trijezan. Digao sam se sa stolice te su mi koljena popustila zbog bolesti” izjavio je Vitasović za 24sata.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI