RTL KRENUO U REVOLUCIJU! Hoće li se gledateljima svidjeti hrabar potez koji su povukli? Evo o čemu se radi

Foto: RTL

Od ponedjeljka  27. lipnja, s početkom ljetne sheme, središnja informativna emisija RTL-a, RTL Danas, mijenja termin emitiranja. Gledatelji će je moći pratiti svakoga dana, od ponedjeljka do nedjelje, od 19 sati na glavnom kanalu, javljaju s RTL-a. Bit će to velika promjena u njihovom programu  nakon 13 godina

“Gledanost nam raste iz mjeseca u mjesec, a istraživanja pokazuju da dio naše publike pred male ekrane stiže oko 19 sati, stoga vjerujemo da će se gledatelji brzo prilagoditi ovoj promjeni”, kazala je Željka Marijanović, glavna urednica Informativnog programa RTL-a.

Kada u nešto svaki dan ulažete toliko truda, energije, znanja i kreativnosti, rezultat ne može izostati. U redakciji smo okupili izvrstan tim i upravo naša sve veća gledanost potvrđuje da donosimo sadržaj i novinarstvo koje odgovara našim gledateljima i vremenu u kojem živimo”, dodaje glavna urednica RTL-ova Informativnog programa.

Voditeljska ekipa ostaje ista – Ana Brdarić Boljat i Tomislav Jelinčić, Damira Gregoret i Adrian de Vrgna te Jelena Pajić. Iako kako je kazala Marijanović rade i na tome da da nađu zamjenu i za Ivana Vrdoljaka koji je nedavno napustio RTL no ime još drži u neizvjesnosti pa će sve biti poznato na jesen.

Dnevno istraživački magazin “Potraga” nastavlja se emitirati i u ljetnoj shemi. Iz RTL-a ističu da njihova redakcija svakodnevno radi na “pričama koje pomiču stvari s mrtve točke, a priznanja, uz ona koja se mjere gledanošću, stižu i u obliku nagrada struke”.Facebook Comments

Loading...
DIJELI