RONALDOVA GEORGINA NE MARI ZA SVOJU POLUSESTRU I NEĆAKE! ‘Treba mi pomoć, a ti si mi sestra; živimo kao skvoteri, pomozi barem mojoj djeci!’

Foto: Screenshot, Instagram/Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez (28), supruga Cristiana Ronalda i majka njegove djece, živi pravu životnu idilu. Ima veliku obitelj, po svemu sudeći ljubav s Cristianom i dalje cvjeta, a novac na njezinom računu samo se gomila. Dani kada je radila kao prodavačica u trgovini davno su iza nje, no ruže ne cvatu njenoj polusestri, koja je sad putem medija odlučila doprijeti do Georgine, objavilo je Dnevno.

Naime, njezina 33-godišnja polusestra Patricia Rodriguez putem televizijskog showa Socialite koji je emitiran prije nekoliko dana, uputila je gorak vapaj polusestri. Španjolskim se medijima požalila da živi u teškoj situaciji, zajedno sa svojom djecom, a da Georgina za to nimalo ne mari. “Znam da nema obavezu i da nije odgovorna za nas, ali budući da je spremna pomoć drugima, mogla bi bar pomoći svojim nećacima i nećakinjama”, na rubu suza je govorila Patricia.

Potužila se na tešku financijsku situaciju, ponavljala je kako je uništena i da već tri godine ona i djeca žive kao skvoteri. “Ono što me najviše boli su moja djeca, ne ja. Naposljetku, ja mogu pojesti komad kruha, ali ne i moja djeca, koja su njezini nećaci. Ponekad imamo dovoljno za jesti, ponekad nemamo. Ponekad imam dovoljno novca da platim stanarinu, ponekad ne” kazala je.

Georgina i Patricia imaju istog oca, ali nikada nisu zajedno odrastale. Patricia je živjela kratko s Georginom i Ivanom, sestrama iz drugog braka oca Jorgea, no ubrzo su je poslali u internat. Nakon njegove smrti 2019. godine, odnosi među polusestrama još su više zahladili, a Patricia se požalila da joj Georgina još uvijek nije dala pepeo njihova oca.
Unatoč lošim odnosima s Georginom, Patricia je odlučila poslati očajničku poruku njoj i Ronaldu: “Georgina, treba mi pomoć, a ti si moja sestra”, poručila joj je. “Znam da nema obavezu i da nije odgovorna za nas, ali budući da je spremna pomoć drugima, mogla bi bar pomoći svojim nećacima i nećakinjama. Ako ne želiš biti uz mene, bar budi uz svoje nećake”, rekla je očajna Patricia.
Zanimljivo je da u dokumentarcu o Georgini nema ni riječi o polusestri Patriciji i njezinim nećacima, no njeni bliski prijatelji koje susrećemo u istom, više su puta istaknuli koliko Georgina voli dijeliti s njima, te im pružiti dio luksuza u kojemu i sama uživa. Riječ je uglavnom o ljudima koje je poznavala prije Ronalda. Osim skupih poklona, rado svoje prijatelje vodi na brojna putovanja, a vidjeli smo i da ju ispunjava humanitarni rad i pomoć najpotrebitijima.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI