PRAVA ISTINA O ŽIVOTU U KANADI! Nije sve kako se činilo: ‘Proplakala sam dvije godine, bilo je teško sad uživam u Dalmaciji’

Foto: Duje Klaric / CROPIX

U nemogućnosti da u Hrvatskoj nađe dobar posao, pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos prije šest je godina otišla živjeti i raditi u Kanadu. Imala je u svojim čestim javljanjima puno pohvala o Kanadi i tamošnjem životu.

Ipak, tek sad, nakon što se odlučila vratiti u Hrvatsku, Vlatka priznaje da joj je u ‘obećanoj zemlji Kanadi’ bilo – izuzetno teško.

“Život me naučio da ništa nije definitivno, ali istina je da sam već dulje planirala povratak u Europu. Iako Kanadu i dalje smatram fantastičnom zemljom s najljubaznijim ljudima na svijetu, ipak sam bila usamljena, što nikada nisam skrivala. Ni klima nije najbolja u usporedbi s našom, to su dva najveća razloga. Nedostajao mi je moj život, prijatelji, pa i javni posao – koliko god ponekad bio neugodan i težak”, kazala je Vlatka za Story.

“Moram također reći da je moje preseljenje u Kanadu bila jedna od najvažnijih odluka u životu. Bit ću iskrena, proplakala sam dvije godine u Kanadi, bilo mi je strašno teško, ali nisam odustala. Sazrela sam u svakom pogledu proteklih šest godina i puna sam pozitivne energije i ideja. Stekla sam kanadsku diplomu, usavršila svoj engleski i naučila puno o tome kako funkcionira biznis u pravom kapitalizmu”, dodala je Pokos.

Trenutno boravi u Dalmaciji,veći dio godine, kaže, planira provesti na Čiovu i u Splitu.Jednako kao i sa svime što izgubite, tijekom boravka u Kanadi moja ljubav prema Dalmaciji postala je još dublja i jača. Uostalom, u mojim godinama želim živjeti tamo gdje sam najsretnija i najispunjenija, u Zagrebu me može zadržati samo neki zgodan frajer priznala je Vlatka na kraju.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI