fbpx
POZNATI PJEVAČ PRIZNAO ŠTO GA ODUŠEVLJAVA KOD BAGERA! Prije je želio biti...

POZNATI PJEVAČ PRIZNAO ŠTO GA ODUŠEVLJAVA KOD BAGERA! Prije je želio biti predsjednik države i zagrebački gradonačelnik

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Pjevač, saborski zastupnik, bivši predsjednik Domovinskog pokreta, do 15. prosinca 2021. jedan od potpredsjednika Hrvatskog sabora, Miroslav Škoro, kako doznaje Telegram, upisao je tečaj za bagerista.

Škoro je potvrdio da je upisao tečaj u Zavodu za istraživanje i razvoj sigurnosti (ZIRS) u Zagrebu te odslušao trodnevnu teorijsku nastavu, a sada mu predstoji praktičan dio.

Škoro je za Telegram rekao: “Već sam imao 70-ak sati praktičnog rada na bageru od ukupno 90 koliko ih moram proći da bih mogao pristupiti ispitu”.

“Nakon ‘Večernje škole’ u kojoj sam sudjelovao kao jedan od likova – opet sam se našao u večernjoj školi. Ovoga puta stvarnoj”, objasnio je Škoro.

U školi ga je snimio jedan od polaznika, a nedavno je kupio polovni bager i želi ovladati vještinom rada na tom stroju.Za Telegram je potom priznao “taj bager vrlo je moćan i nije jednostavno njime rukovati, pa valja svladati tu vještinu”.

Škoro je objasnio i zašto se odlučio na taj potez u šezdesetoj godini života:

“Uređujem prilično veliko imanje na kojem će itekako biti posla za bageristu. Trebat će iskopati i prebaciti nekoliko tisuća kubika zemlje, ogroman je to posao, a radni sat bageriste plaća se od 300 do 400 kuna”.

“Kad položim ispit, uštedjet ću dosta novaca”, zaključio je poznati pjevač.

Inače, uz brojne nastupe na estradnoj sceni i više snimljenih albuma okušao se i u politici te bio kratko u diplomaciji, a na početku se karijere bavio novinarstvom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI