POZNATI FINALISTI SHOWA ‘ZVIJEZDE PJEVAJU’! Jedan par je napustio natjecanje: ‘Treba otići kada je najbolje’

Foto: Screenshot HRT

Poznati su finalisti ovogodišnje desete sezone HRT-ova showa ‘Zvijezde pjevaju’. Natjecanje su korak do finala napustili radijska voditeljica i glumica Areta Ćurković i pjevač grupe Fluentes Goran Bošković.

Imali su dvije izvedbe, najprije su pjevali stari hit grupe Đavoli Rock Galama a potom pjesmu If It Hadn’t Been for Love”. Iako nakon ocjena žirija Areta i Goran bili predzadnji na listi, glasovi gledatelja odlučili su da se ipak ne prolaze u finale. Spomenimo još da su za svoju izvedbu velikog rock hita ‘You Shook Me All Night Long’ AC/DC-a Marina Orsag i Ivana Kindl dobile maksmimalan broj bodova, 40.

 

Finale su tako izborila tri para. Iduće  subote za pobjednika će se boriti radijski voditelji Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battufiaca, glumac Marko Braić i pjevačica Gina Damjanović te komičarka Marina Orsag i pjevačica Ivana Kindl.Nakon izvedbe, a prije ispadanja, nahvalila ih je Danijela Martinović. “Nestalo mi je riječi… Prešli ste granicu koju većina ljudi u svom životu neće prijeći, vi ste moja inspiracija”, rekla im je nakon što su otpjevali svoje.

Treba otići kada je najbolje – kazala je Areta, a Goran je, uz zahvalu publici, žiriju i bendu, priznao da su dogurali dalje nego što su se nadali. Osječka glumica iskoristila je priliku da se zahvali svom mentoru na novoj avanturi i jednom divnom glazbenom putovanju na koji je posljednjih tjedana kročila uz njegovu veliku pomoć.

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI