POSLJEDNJE PUTOVANJE: Poginuli Marija i Šukrija Šeremet, sudionici ‘Večere za pet’

Foto: Screenshot/ RTL

Marija i Šukrija Šeremet bili su skladan par koji je rado sudjelovao u zabavnim RTL-ovim emisijama “Večera za pet na selu” i “Dođi, pogodi, osvoji”. Njihovi životi zauvijek su se ugasili prošli vikend na autocesti A1, objavio je RTL.

Par se zaputio u Split na proslavu Marijina 70. rođendana, a u jednom trenutku zaustavili su se na autocesti A1 u lijevoj traci kako bi promijenili gumu na kotaču. U tom trenu na njih je naletio kombi, koji ih je od siline udarca usmrtio na mjestu.

Živjeli su u Ogulinu gdje je Šukrija radio kao radiolog u Općoj bolnici. Ovo je trebala biti njegova zadnja godina prije konačnog umirovljenja. Marija se silno veselila nastavku njihova života.

“Ja i moj doktor muž… Najbolji momenti života su meni sada sa njim. I prošla sam stvarno života, ali uvijek sam čuvala svoje dostojanstvo i išla sam težim putem i više sam tuđih zahoda očistila u Njemačkoj nego što mi je kose na glavi, ali ponosna sam na to”, pričala je svojedobno za RTL.

Marija je 25 godina živjela i radila u Njemačkoj, a voljela je isticati i kako je proputovala svijet. Marija je iza sebe ostavila troje djece i petero unučadi.Facebook Comments

Loading...
DIJELI