POPULARNA VODITELJICA PRODAJE KUĆU: Evo izgleda ‘ljepotica’ koju je bez kredita kupila za 1,6 milijuna kuna!

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Prodaje se kuća koju su prije nekoliko godina kupili voditeljica Doris Pinčić i njen tadašnji suprug Boris Rogoznica. Kuća se nalazi u Velikom Polju pored Zagreba, ima 135 kvadratnih metara te još 508 ‘kvadrata’ okućnice. Izgrađena je 2015. godine, potpuno je namještena, ima balkon i terasu te četiri parkirna mjesta. “Uredni papiri, vlasništvo 100%, bez tereta”, stoji u oglasu na internetu. Kuću su kupili 2019.godine, samo godinu dana nakon prije nego što su se razveli.

Objavljena je i detaljna foto galerija kuće. Cijelu fotogaleriju možete pogledati ovdje!

Vijest je o kupnji  kuće domaćim medijskim prostorom odjeknula je poput bombe, prvenstveno zato što je nisu kupili na kredit, a to je, znaju svi, u današnje vrijeme prava rijetkost.  Iznenađena interesom  popularna voditeljica je nekoliko godina nakon useljenja u kuću otkrila kako su je i zašto kupili bez pomoći banke.

‘Prodali smo stan u Zagrebu i za taj novac plus još malo smo dodali i kupili kuću na selu, gdje mnogi možda ne bi živjeli jer ima blata i prašine, ali evo tako smo odlučili jer nam se čini da je za djecu zdravije i bolje’, izjavila je Doris prije dvije godine za portal Žene i novac.

“Štedim preko dva životna osiguranja. Cilj mi je kupiti stančić koji će mi biti zalog za mirovinu. Ulažem u obrazovanje – zasad prvenstveno svoje, a kasnije ću i u obrazovanje djece. Znam da su vještina, karizma, autentičnost, emocionalna inteligencija ključne za uspjeh, ali ipak moje uvjerenje je da je znanje i obrazovanje neophodna platforma za razvoj. Trenutno privodim kraju diplomski studij, komunikacijski menadžment, a nadam se da ću vrlo brzo upisati i postdiplomski. Djeci bih prije nekretnina i pokretnina voljela omogućiti top obrazovanje. Pritom ne mislim nužno da moraju studirati, bilo koji zanat koji odaberu može se odrađivati ili izbrusiti do savršenstva”, zaključila je Doris te dodala da najviše troši na hranu.Zadarska voditeljica je trenutno u vezi s trinaest godina starijim poduzetnikom Davorom Guberovićem iz Daruvara.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI