PO PRVI PUT PROGOVORILA U JAVNOSTI NAKON PRESUDE! Amber Heard ima poruku: ‘Ne možete mi reći da je sve ovo bilo pošteno’

Foto: Screenshot/NBC News

Amber Heard po prvi put je u javnosti progovorila o presudi u korist njezina bivšeg supruga Johnnyja Deppa, piše tportal.

Heard se osvrnula na ‘mržnju i ljutnju’ s kojima se suočavala tijekom suđenja i nakon presude porote, istovremeno osuđujući ‘nepravednu’ odluku donesenu protiv nje.

‘Čak i netko tko je siguran da zaslužujem svu ovu mržnju i bijes, čak i ako mislite da lažem, ipak me ne možete pogledati u oči i reći da sam pošteno predstavljena na društvenim mrežama. Ne možete mi reći da je sve ovo bilo pošteno’, izjavila je Heard u emisiji.

Podsjetimo, ranije ovog mjeseca porota je jednoglasno odlučila u korist Deppa. Osim toga, porota je glumcu dodijelila 15 milijuna dolara – 10 milijuna dolara odštete i 5 milijuna dolara kaznene odštete, iako je drugu isplatu sudac smanjio na 350 tisuća dolara po zakonu savezne države Virginije. Heard je dobila relativno beznačajnih 2 milijuna dolara odštete, a svom bivšem suprugu nakon sudske parnice dužna je 8,35 milijuna dolara.

Heard – čiji je pravni tim otkrio kako se planira žaliti na presudu – također je naglasila kako je porotu osvojila ‘izvrsna gluma’ i ‘voljeni’ ugled njenog bivšeg supruga u javnosti, sugerirajući kako ih je dodatno uvjerio ‘plaćenicima’ na klupi koji su svjedočili u njegovo ime.Facebook Comments

Loading...
DIJELI