Pernara posesivnost stajala braka: ‘Zbog moje sebičnosti sam ostao bez odnosa’

Instagram

Ivan Pernar iza sebe ima jedan propali brak i dvojicu sinova. Nou je 2019. dobio u braku sa stomatologinjom Viktorijom Migalić. Ipak, mališan nije jedino dijete bivšeg političara.

Kad je bivši saborski zastupnik imao samo 19 godina, dobio je sina Mathisa Ivana Alexisa, koji s majkom Friederike živi u Njemačkoj. Bivši Živozidaš rijetko kad govori o vezi s Njemicom, ali je u jednom intervjuu rekao kako je riječ o dosta starijoj ženi.

Pernar opet želio napraviti show, no nisu ga pustili na presicu: ‘Stolica na kojoj sjedi sve se više drma’

‘Njemicu sam jako volio’

“To mi nije prva veza, ali tu Njemicu sam jako volio, i sina. Viđam ga, dajem mu koliko mogu. On dolazi kod nas, ima sve hrvatske papire. Sve što ja imam ili što ću stvoriti, on će imati udio u tome. Moja jedina želja je da dođe tu raditi i živjeti, bio je zadnji put tu za Uskrs. Na ljeto su bili izbori”, prisjetio se Ivan i dodao:“Prerijetko provodim vrijeme sa sinom, volio bih ga češće vidjeti, ali zbog naravi svojeg posla…Mathis Ivan Alexis mi se zove sin. Na osobnom profilu sam već dijelio fotografije sebe i sina.”

Screenshot/YouTube

‘Bili smo zajedno kad god smo mogli skombinirati’

“Bili smo razdvojeni njegova majka i ja, ali smo bili zajedno kad god smo mogli skombinirati. Veza je trajala godinu dana, par mjeseci nakon njegovog rođenja veza je pukla. Ona je profesorica violine, ne želim reći koliko je starija od mene, ali puno. Starija je više od deset godina od mene”, ispričao je Pernar, koji je u zadnje vrijeme sklon aktivizmu.

Foto: Goran Mehkek/Cropix

U istom je intervjuu otkrio i zašto je pukla veza između njega i Friederike: “Kad se rodilo dijete, pozornost majke se podijelila između mene i sina, a očekivao sam da mi daje jednaku pozornost kao ranije. Došlo je do nategnutih odnosa i ona je to odlučila prekinuti.”

Želio je suprugu samo za sebe kad mu se rodio sin

“Želim reći svim mladim očevima da pokušaju shvatiti majku kad nema vremena za njih, jer to je dio uloge. Zbog moje sebičnosti sam ostao bez odnosa”, savjetovao je Ivan i pokajnički priznao: “Da mogu vratiti vrijeme unazad, drugačije bih mnoge stvari napraviti.”

Pernar Tomaševića doslovno opsjeda, reagirao njegov prijatelj: ‘Nemoj mi se unositi u lice, molim te”

“Ne smijem reći koliko ima godina jer će nastati medijski cirkus. Ali žena je dobra kao kruh. S 18 godina mi je rekla: ‘Ivane pitam se što ćeš napraviti kad napuniš 30 godina’. Nazvao sam je u izbornoj noći kad sam ušao u Sabor”, zaključio je bivši saborski zastupnik Ivan Penar.

Foto: Instagram
Facebook Comments

Loading...
DIJELI