PECO JE PRAVI SRETNIK! Sve mu ide od ruke u ljubavi i u poslu

Foto: Instagram

Splitskom pjevaču, nekadašnjem članu Četiri tenora i klape Iskon, Marku Pecotiću Peci, glazbena karijera definitivno je u usponu, a čini se i ljubavni život. Otkako je ponovo aktivirao svoj Instagram profil, kojega je uklonio nakon što je javno priznao vezu sa Silvijom Dvornik, često objavljuje snimke s različitih nastupa. Na svakome je nastupu u pratnji svoje nove ljubavi, dugogodišnje suradnice Silvije, objavilo je Dnevno.

Posljednja objava na Instagram profilu prikazuje jedan od njihovih nastupa. Dobro raspoloženi Peco pokazao je i svoje plesne korake, no svakome tko je pažljivo gledao njihov nastup, zasigurno nije promakla ljubav koju mu je Silvia pokazala. Poveden veselim ritmom, Peco se potpuno opustio te je u jednom trenutku zapeo i, u žaru ritma, zateturao.

Na trenutak je izgledalo kao da će Peco pasti, a to nije promaklo Silvijinom oku. Zabrinuto ga je pogledala iste sekunde u strahu da će mu se nešto dogoditi. Kada je shvatila da je sve prošlo u redu, zaljubljeno se nasmiješila.

Podsjetimo se, u listopadu je Peco objavio da su u vezi te da se rastaje od supruge. Tijekom braka s Ivanom Pecotić, Marko je dobio dva sina, a mnogi su ga osuđivali što razara svoju obitelj.

Ruže cvjetaju i na poslovnome planu“Evo, dragi naši, u petak krećemo sa Adventiranjem. Novi bend, novi zvuk, novi početak jedne lijepe priče! Dođite u što većem broju! Rezervirajte svoje stolove na vrijeme. Vidimo se!” napisao je Peco u objavi kojom najavljuje otvaranje adventskih zbivanja u Splitu. Upravo je njemu pripala čast održavanja prvog koncerta najljepšeg doba godine.

Koncert će se održati u petak, 25. studenog, na Prokurativama, a na istoj lokaciji koncerte će održati i Dražen ZečićCubismoKuzma i Shaka ZuluŽeljko Bebek i drugi. Na drugim lokacijama Splićane će zabavljati Neno Belan & FiumensUrban & 4Marko Tolja i mnogi drugi izvođači, dok će ih u Novu godinu uvesti Severina i Vojko V.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI