ONA JE BILA VRHUNAC VEČERI: Glazbena diva potpuno zapalila Maksimir! Svi su ostali bez riječi, a onda se zaorila pjesma….

Foto: Instagram

Na stadionu Maksimir održan je veliki koncert duhovne glazbe “Progledaj srcem” a podržali su brojni poznati hrvatski glazbenici. Među njima se pojavila i gošća iznenađenja, nekadašnja ‘kraljica’ Torcide Doris Dragović.

Iako je u bogatoj karijeri snimila značajan broj duhovnih pjesama, na stadionu je ipak otpjevala domoljubni klasik “Dajem ti srce”.  Bio je to vrhunac cijelog koncerta održanog pred 50-ak tisuća posjetitelja.

Njezino se pojavljivanje do samog kraja duhovnog spektakla čuvalo kao najveća tajna – organizatori su večer ispunjenu izvođačima duhovne glazbe željeli završiti spektaklom, a Doris se rado odazvala pozivu.

Pjesma ‘Dajem ti srce’ inače objavljena je u jeku Domovinskog rata 1992. godine. Autor glazbe je Zrinko Tutić a stihove je napisao Zlatan Stipišić Gibonni. Od prvog puštanja u radijski eter, pjesma je doživjela veliki uspjeh i u stalnom je koncertnom repertoaru splitske pjevačice.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI