NOVI DETALJI ISPLIVALI NA VIDJELO: Severina nije ostala dužna, drama se nastavlja! ‘Sestru je na sve nagovorio Milan, nećakinja mi je izložena nasilju i klevetama’

Foto: Duje Klarić, Damir Krajač/CROPIX

Severinina odvjetnica Jasminka Biloš priopćenjem se oglasila o incidentu između Severine te njezine sestre Marijane, čemu je posvjedočila i njihova majka Ana Vučković.

U nastavku se nalazi priopćenje u cijelosti.

“Izjave Marijane Popović poslane medijima su neistinite. Marijana Popović nije dio svoje primarne obitelji dugi iz godina, svojom voljom. Godinama se ne zna gdje živi, ne održava obiteljske odnose, niti sa svojom rođenom kćerkom, niti s majkom, a ni sa sestrom Severinom o kojoj iznosi teške klevete i podnosi lažne prijave.

Naime, nakon što svoju sestru nije vidjela sedam godina, jedinu kći pet godina, a unuka nije vidjela nikad u životu, iznenada je, prije gotovo pola godine, postala bliska s Milanom Popovićem, što je on i potvrdio u Centru za socijalnu skrb Podružnica Maksimir i inzistirao na postupanju po njezinim prijavama.

Prijave koje je Marijana Popović podnosila protiv svoje vlastite kćerke i Severine, iako tada nije utvrđena niti autentičnost mailova niti je utvrđeno boravište i kontakt Marijane Popović, Centar za socijalnu skrb Podružnica Maksimir je uzeo u razmatranje i neposredno  provjerio navode i nije utvrdio istinitost tvrdnji iz prijava.  Isto je učinio i Centar za socijalnu skrb Split.Kćerka Marijane Popović  je od svoje majke izložena nasilju i klevetama godinama pa ju je još prošle godine prijavila policiji u PP Maksimir, kada joj je Marijana Popović, putem vozača Milana Popovića, poslala paket uznemiravajućeg sadržaja.

Prema  činjenicama  s kojima raspolažemo Marijana Popović je sve inscenirala. Došla je nakon više godina nepozvana u stan svoje majke, nju je uznemiravala, a Severinu je napala fizički, izvrijeđala ju, nanijela joj je fizičke ozljede, uništila mobitel i pokidala ogrlice s vrata. Kada je Severina u pratnji prijateljice izašla, Marijana je još 45 minuta uznemiravala susjede, lupala im po vratima  bacala se i samoozljeđivala te insistirala da dođu Hitna i da policija zaprimi njezinu lažnu kaznenu prijavu. O svemu postoje dokazi i svjedoci.

Severina se suzdržavala od pravnih postupanja prema sestri jer je držala da je ona samo sredstvo Milana Popovića koji ju koristi za svoje potrebe”, stoji u priopćenju.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI