NIŠTA OD VELIKOG POVRATKA NA EKRANE: HRT demantirao vijest da će Željka Fattorini voditi novu emisiju na javnom servisu!

Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Uskoro bi trebala započeti jesenska shema HRT-a, a na male ekrane navodno, javnaa televizija želi dovesti neka stara i poznata imena.

Javna televizija pregovarala je i s Oliverom Mlakarom, ali ih je on odbio zbog zdravstvenih problema. Također se kroz eter i medije probila špekulacija da će među njima biti i legendarna Željka Fattorini. No, s HRT-a javljaju da navedena vijest koja je izašla u svim domaćim medijima nije istinita te da se umirovljena voditeljica ne vraća na male ekrane.

‘Vijest nije točna. Željka Fattorini neće voditi nikakvu novu emisiju namijenjenu starijim gledateljima, niti se još znaju detalji te emisije. To se tek dogovara’, kratko su poručili s HRT-a.

Naime, radi se o novom zabavnom showu, zasad nepoznatog naziva, koji bi se trebao emitirati vikendom iza Dnevnika, a planirano je da se voditelji, među kojima je ubrajana i Željka, izmjenjuju. No to se na kraju nije po pitanju Željke Fattorini pokazalo točnom.

Show je osmislila Marija Nemčić, a namijenjen je pretežno starijim gledateljima, ali pronaći će se nešto i za one mlađe, prenijela je Slobodna Dalmacija.Facebook Comments

Loading...
DIJELI