NIŠTA KONTRA MARINA! Kristina je u komentarima na Instagramu dobila zanimljivu preporuku, a sve je komentirao i Marin Miletić

Marin Miletić i Kristina Krepela (Foto: Facebook Marin Miletić, Ivana Nobilo / CROPIX)

Glumica Kristina Krepela i djevojka saborskog zastupnika Marina Miletića posljednjom se objavom na svom Instagram profilu prisjetila svojih starih fotografija. Fotografije su stare punih dvadeset godina.

“Jedan veliki povratak u prošlost povodom 20. rođendana hrvatskoga izdanja časopisa ELLE! Studeni 2002. Stala sam pred objektiv Marka Grubišića i dan danas mi je to jedno od dražih snimanja”, napisala je u objavi Krepela.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kristina Krepela (@kristina_krepela)“Predivne slike, predivna ti. Da nisi napisala da je ovo bilo prije 20 godina uopće ne bih shvatila jer se uopće nisi promijenila”, “Predivna oduvijek”, “Kako si lijepa”, “Naša Salma Hayek”, neki su od komentara očaranih pratitelja.

Naravno, svojoj je djevojci kompliment uputio i saborski zastupnik Marin Miletić. “Ti, predivna moja, ustvari uopće ne stariš”, napisao je Miletić uz srca. Kristina mu je u istom, ljubavnom tonu s mnogo srca, odgovorila: “Slike stare, a meni je tek 27!”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI