NIKOLINA PIŠEK POTPUNO SHRVANA: Suprug Vidoje Ristović ispraćen na posljednji počinak! Od njega se oprostili dirljivom porukom

Foto: Pedja Milosavljevic/Cropix

Na gradskom groblju u Novom Beogradu pokopan je povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović koji je iznenada preminuo u 44. godini života. Na posljednji počinak ispratili su ga uz šira obitelj i prijatelji.

Njegova supruga, Nikolina Pišek je bila u crnini, nosila traku s biserima na kosi i tamne naočale. Otac Vidoja, Miša Grof došao je na sahranu zavijen u crno. Milan Beko, Nikolinin i Vidojev vjenčani kum došao ispratiti Ristovića na vječni počinak.

Na sprovod je stigla i Vidojeva bivša supruga Lana te njihova kćer Matea. Nikolina je usprkos medijskim natpisima o neslaganju stigla na sprovod sa svekrvom i svekrom Mišom Grofom, hodajući ruku pod ruku, a na vijencu su imali i zajedničku poruku: ‘Našem voljenom sinu, suprugu i ocu, njegovi najmiliji’, piše Telegraf.rs.

Nikolina Pišek na sprovod supruga je došla sa kćeri Sofijom Unom.

Od drugih poznatih lica na sprovod su stigli Aleksandar Mandić i Goran Jovanović, Nikolinin prijatelj, kao i frizer Miroslav Luković.

Miša i Nikolina u kapeli su stajali jedno do drugog u kapeli dok su primali sućut zbog smrti Vidoja. Nikolina je cijelo vrijeme stajala pored svekra Miša, a on se pridržavao za spomenik da ne padne dok je lijes spuštan u grobnicu. Bila je potpuno neutješna te je viđena kako svo vrijeme plače, dok ju tješe prijatelji i čuva osiguranje.

Vidoje će počivati pored bake i djeda, dva reda od Željka Ražnatovića Arkana koji je bio blizak prijatelj njegovog oca.

Podsjetimo, Vidoje Ristović preminuo je na stolu za masažu. Navodno se preko dana nije žalio na nikakve tegobe, sve do neposredno pred smrt koja je nastupila u večernjim satima.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI